Μαύρος: «Ο Μελισσανίδης κάτι είδε στον Γιαννίκη -Μπορεί το πρωτάθλημα η ΑΕΚ»

Μαύρος: «Ο Μελισσανίδης κάτι είδε στον Γιαννίκη -Μπορεί το πρωτάθλημα η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η συνέντευξη του Θωμά Μαύρου για την επιλογή του Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ, την αποχώρηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την τεχνική ηγεσία αλλά και στο φετινό πρωτάθλημα αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Θωμάς Μαύρος.

Στην εφημερίδα «Real News» μίλησε η παλιά μεγάλη δόξα της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος.

Ο μύθος της ΑΕΚ αναφερόμενος στην αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία ανέφερε τα εξής: «Ο Γιαννίκης μου άρεσε από όταν ήταν στον ΠΑΣ, το ποδόσφαιρο και η φιλοσοφία του είχαν κάτι το ελκυστικό και για να τον εμπιστεύτηκε ο Μελισσανίδης κάτι θα είδε. Φυσικά δεν πρέπει να μένουμε στα λόγια, αφού καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και εκεί θα φανεί πόσο γρήγορα κατάφερε να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ο νέος κόουτς της ομάδας, θα έχει πίεση, ο σπουδαίος σκόρερ του κιτρινόμαυρου παρελθόντος τόνισε: «Βεβαίως και θα έχει διότι αυτή ακριβώς είναι η διαφορά των μεγάλων ομάδων από τις υπόλοιπες, υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις στις οποίες όσοι φορούν το έμβλημα της ΑΕΚ οφείλουν πάντοτε να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο».

Όσο για το αν ήταν ρίσκο η επιλογή του, ο ίδιος απάντησε: «Σχετικά είναι όλα, για παράδειγμα θα μπορούσε να έχει έρθει ένα μεγάλο όνομα και να αποτύχει φεύγοντας νύχτα και με τη σειρά του ο Γιαννίκης αν και νέος στην ηλικία να τα πάει θαυμάσια. Όπως είπα και πριν, το γήπεδο είναι που κρίνει τα πάντα κι εγώ θα περιμένω να τον δω, ελπίζοντας ότι θα δικαιώσει τον πρόεδρο και εκείνους που εισηγήθηκαν την πρόσληψή του»

Κάνοντας μία αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας της Ένωσης, ο Θωμάς Μαύρος είπε τα εξής: «κακά τα ψέματα, αν εξαιρέσει κανείς τα 75 πρώτα λεπτά του αγώνα με τον ΟΦΗ η ομάδα δεν τα έχει πάει καλά».

«Δεν ξέρω αν φταίει ο Μιλόγεβιτς ή μόνο ο Μιλόγεβιτς, το θέμα είναι πως κάτι έπρεπε να γίνει και γρήγορα μάλιστα, μια και εμφανίζονται χτυπητές αδυναμίες ιδίως στην αμυντική λειτουργία που πρέπει να εξαφανιστούν. Σίγουρα ο πρόωρος αποκλεισμός από τη Βελέζ υπήρξε γεγονός που μας πλήγωσε όλους, ωστόσο η ΑΕΚ πρέπει να προχωρήσει και θα προχωρήσει. Και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να δουλέψουν συνολικά σκληρά, να είναι ενωμένοι και να μην προβάλουν εγωισμοί μπροστά στο γενικό καλό. Τίποτα πάνω από την ομάδα» ανέφερε στην συνέχεια των λεγομένων της η παλιά μεγάλη δόξα της ΑΕΚ.

Τέλος σ΄ότι έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό στο φετινό πρωτάθλημα είπε τα εξής: «Είναι νωρίς ακόμη για ασφαλείς προβλέψεις, όμως εννοείται ότι στην πορεία θα γίνει ακόμη πιο σκληρός και με πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις, ωστόσο στο τέλος του η ΑΕΚ μπορεί να το κατακτήσει, γι’ αυτό άλλωστε και γίνονται οι κινήσεις που βλέπουμε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X