Μπέλιγχαμ: «Δεν είναι τυχαίος ο Χάαλαντ, δουλεύει κάθε μέρα σκληρά για να γίνει καλύτερος»

Μπέλιγχαμ: «Δεν είναι τυχαίος ο Χάαλαντ, δουλεύει κάθε μέρα σκληρά για να γίνει καλύτερος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Έρλινγκ Χάαλαντ μετά την νίκη της Ντόρτμουντ επί της Μάιντς και τα δύο γκολ που αυτός πέτυχε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ντόρτμουντ επέστρεψε ο Έρλινγκκ Χάαλαντ και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Νορβηγός σέντερ φορ σκόραρε δις στην εντός έδρας επικράτηση της ομάδας του με 3-1 κόντρα στην Μάιτς, για την 8η αγωνιστική της Bundesliga και με τα δύο αυτά γκολ που πέτυχε έφτασε τα 13 σε εννιά αγώνες όλων των διοργανώσεων φέτος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο συμπαίκτης του Τζουντ Μπέλιγχαμ, σε δηλώσεις που έκανε έσπευσε να αποθεώσει τον διεθνή Νορβηγό σέντερ φορ, καθώς τόνισε ότι δεν πρόκειται για σύμπτωση αλλά ότι ο ίδιος δουλεύει και προπονείται σκληρά.

«Στέκομαι εδώ κάθε εβδομάδα και σας λέω πόσο σπουδαίος είναι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο παίκτης που βλέπετε δεν είναι τυχαίος. Δεν εμφανίζεται μετά από μια εβδομάδα στη ξαπλώστρα και πάει έξω και παίζει. Δουλεύει κάθε μέρα σκληρά για να γίνει καλύτερος επιθετικός. Και είναι ακόμα καλύτερος τύπος από ό,τι είναι ως επιθετικό!» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο 18χρονος άσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X