Βετούλας: «Θέλαμε να κουραστούν Κολόμ και Παππάς -Τυχεροί που πετύχαμε την ΑΕΚ χωρίς Ανγκόλα και Φλιώνη»

Βετούλας: «Θέλαμε να κουραστούν Κολόμ και Παππάς -Τυχεροί που πετύχαμε την ΑΕΚ χωρίς Ανγκόλα και Φλιώνη»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Νίκος Βετούλας μετά τη νίκη του Απόλλωνα Πάτρας επί της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αγωνιστικό πλάνο τού αγώνα με την ΑΕΚ ανέλυσε ο Νίκος Βετούλας που δήλωσε πως στόχος ήταν η καταπόνηση των Κίνο Κολόμ και Νίκου Παππά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εμείς θέλαμε να τρέξουμε το παιχνίδι και να έχουν καταπόνηση στην άμυνα και την επίθεση ο Κολόμ και ο Παππάς. Άλλος στόχος μας ήταν να μην σουτάρει ο Γέλοβατς μετά τα pop-out και καταστάσεις γιατί είναι πολύ καλός σουτέρ και μπορεί να πασάρει. Είχε 8/9 τρίποντα μέχρι τώρα. Επίσης, θέλαμε να δώσουμε την μπάλα στον Παππά και τον Κολόμ για να παίξουν 1 εναντίον 1 και με την πάροδο του χρόνου να κουραστούν και να μην έχουν δυνάμεις.

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας ήμασταν τυχεροί γιατί πολλές ομάδες δεν θα βρουν την ΑΕΚ έτσι χωρίς τον Ανγκόλα και τον δεύτερο point guard, τον Φλιώνη, που πιέζει πάνω στην μπάλα. Σε αυτό το κομμάτι σταθήκαμε τυχεροί. Η δουλειά του κόουτς Δέδα ήταν πολύ πιο δύσκολη και η δική μας πιο εύκολη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X