Αρσενιάδης στο enwsi.gr: «Χίλιες φορές να χάναμε και ας μην τραυματίζονταν τα κορίτσια»

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στον τραυματισμό των Βεργίδου και Διώτη με μιλώντας μετά το παιχνίδι στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέτυχε σήμερα μια σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά κανείς δεν το πανηγύρισε όπως θα ήθελε. Ο τραυματισμός των Βεργίδου και Διώτη «πάγωσε» τους ανθρώπους της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και αποπροσανατόλισε την ομάδα στην διάρκεια του αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Αρσενιάδης με δηλώσεις του στο enwsi.gr εξέφρασε την ευχή του να είναι καλά και τα δύο κορίτσια και τόνισε καλύτερα να είχαν χάσει και ας μην είχε τραυματιστεί κανείς: «Το παιχνίδι για μας περνάει σε δεύτερη μοίρα. Χίλιες φορές να χάναμε το παιχνίδι και ας μην τραυματίζονταν κανείς. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι παίξαμε ηρωικά. Γιατί είχαμε αγχωθεί πολύ, έχοντας δει δύο τραυματισμούς στη διάρκεια του αγώνα, τα κορίτσια έκαναν υπέρβαση» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Η Μαρίνα «σ.σ Τσοχατζή» υπερέβαλλε εαυτόν, δεν είχε προπονηθεί όλη την εβδομάδα λόγω γαστρεντερίτιδας και πραγματικά υπερέβαλλε εαυτόν. Οι τραυματισμοί μας δημιούργησαν μεγάλη ένταση. Μπράβο στα κορίτσια που κατάφεραν να το διαχειριστούν. Εμείς κρατηθήκαμε σε αυτό το επίπεδο και πήραμε μια σημαντική νίκη. Μπορώ να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου για αυτό. Χίλιες φορές να είχαμε χάσει 3-0 και να ήταν και τα δύο κορίτσια καλά. Εμένα αυτό με νοιάζει. Πρώτα από όλα είναι η υγεία. Είμαι με το τηλέφωνο στο χέρι να μάθω ευχάριστα νέα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X