Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ απαντάει με πράξεις, δεν πανηγυρίζουμε εμείς την ισοπαλία»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γ.Σ Σαλαμίνας
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Νικολαϊδης άπλωσε ασπίδα προστασίας στην ομάδα του και έδωσε απάντηση σε όσους βιάστηκαν να χαρούν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Στον Ολυμπιακό δέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό την ισοπαλία από την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να ξεχάσουν γρήγορα τις …προηγούμενες φάπες ξεκινώντας και πάλι τα μεγάλα λόγια.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαϊδης με δηλώσεις του στο aek.gr άπλωσε ασπίδα προστασίας στην ομάδα του και τόνισε πως έχουν μάθει να απαντάνε με πράξεις και όχι με λόγια. Παράλληλα σχολίασε πως δεν είναι η ΑΕΚ αυτή που πανηγυρίζει την ισοπαλία: «Είμαστε στεναχωρημένοι για τη σημερινή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και κυρίως λόγω των δικών μας λαθών, δεν  δείξαμε την πραγματική εικόνα της ομάδας και σίγουρα δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε, αυτό που κάνουμε τόσο καιρό. Είναι ίσως το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε κάνει την τελευταία διετία, ήρθαμε ισόπαλοι στην  έδρα του αντιπάλου και σίγουρα η εικόνα μας δεν ήταν αντιπροσωπευτική  της ποιότητας και της εμπειρίας αυτής της ομάδας. Έχουμε  την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, και αυτο θα το αποδείξουμε σε όποιον ή οποίους το αμφισβήτησαν ή το αμφισβητούν στις δηλώσεις τους. Σε πράξεις και πότε σε λόγια. Πολλά συγχαρητήρια στους τερματοφυλακες των δύο ομάδων. Έδειξαν ότι μπορούν να είναι οι κομβικοί παίκτες του αγώνα. Στο μυαλό μας τώρα είναι η ευρωπαϊκή πρόκληση. Στην Ελλάδα οφείλουμε να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Με τον Ολυμπιακό θα ασχοληθούμε ξανά στον δεύτερο γύρο, όπου με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και τη διαφορά ποιότητας που υπάρχει.

Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας με την ισοπαλία και σίγουρα δεν είμαστε εμείς αυτοί που την πανηγυρίζουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X