Λαπόρτα: «Δεν έχει παγώσει το πλάνο για την European Super League»!

Ολική ανατροπή από Λαπόρτα: «Ο Κούμαν μένει ό,τι κι αν γίνει»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο  πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα υποστήριξε ότι το πλάνο για την European Super League παραμένει ζωντανό.

Η Μπαρτσελόνα αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της European Super League. Τη δεδομένη στιγμή οι Καταλανοί, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους είναι οι μοναδικές ομάδες που ακόμα επιζητούν τη δημιουργία της εν λόγω διοργάνωσης. Θυμίζουμε πως οι υπόλοιπες εννιά ομάδες έχουν αποσυρθεί από τον Απρίλιο.

Μιλώντας στη «Sport» o πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα ανέφερε πως το σχέδιο για την ίδρυση της European Super League παραμένει ζωντανό, καθώς η πλευρά των τριών κλαμπ που έκαναν «ανταρσία» στην UEFA συνεχίζει να «κερδίζει» στα δικαστήρια.

«Δεν έχει παγώσει το πλάνο. Αντιθέτως παραμένει ζωντανό και οι συζητήσεις συνεχίζονται κανονικά, ο Η Γιουβέντους, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα, παραμένουν εδώ και κερδίζουν τα δικαστήρια. Δουλεύουμε για να φτιάξουμε μια πιο ελκυστικιή διοργάνωση.

Οικονομικά θα είναι καλύτερο για τους συλλόγους. Δεν κλείνουμε την πόρτα στην UEFA, παρόλο που από την αρχή αντέδραση επιθετικά», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας για των «Μπλαουγκράνα».

Όσον αφορά για την αγορά του 11% των τηλέοπτικών δικαιωμάτων της La Liga από τη CVC για τα επόμενα 50 χρόνια έναντι 2,1 δις ευρώ o Λαπόρτα ανέφερε: «Αν κάνουν νέα πρόταση και συνανξτηθούμε μαζί τους είμαστε πρόθυμοι να το εξετάσουμε». Στο deal εναντιώνονται η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Πηγή: Gazzetta.gr

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X