Κούμαν: «Δεν ανησυχώ για τη θέση μου στην Μπαρτσελόνα - Ο πρόεδρος με στηρίζει»

Κούμαν: «Δεν ανησυχώ για τη θέση μου στην Μπαρτσελόνα - Ο πρόεδρος με στηρίζει»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ρόναλντ Κούμαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα και στάθηκε στην εμπιστοσύνη του προέδρου, Τζουάν Λαπόρτα.

Ο Ολλανδός τεχνικός, έχει αμφισβητηθεί αρκετά από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα από την αρχή της σεζόν, αλλά και για το γεγονός ότι βρίσκεται στην 8η θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, στη βαθμολογία της La Liga.

Στην Ισπανία αναφέρουν ότι η διοίκηση αποφάσισε ότι σε περίπτωση που ο Κούμαν δεν καταφέρει στα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, να γυρίσει τον διακόπτη τότε δεν αποκλείεται να του ανακοινώσουν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Την Κυριακή (17/09) οι Καταλανοί υποδέχονται την Βαλένθια, ενώ στις 24 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσουν στο «Καμπ Νόου» την Ρεάλ και το αποτέλεσμα του «El Clásico» θα κρίνει πολλά για το μέλλον του 58χρονου προπονητή.

Από την πλευρά του πάντως ο Ρόναλντ Κούμαν, δεν φαίνεται να ανησυχεί και ιδιαίτερα για τη συνεργασία τους με τους «μπλαουγκράνα», καθώς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενόψει της αναμέτρησης με τις «νυχτερίδες», τόνισε ότι έχει ην εμπιστοσύνη του προέδρου, Τζουάν Λαπόρτα, για να συνεχίσει το έργο του, στην ομάδα.

«Είναι γνωστό ότι γίνεται πολύς λόγος για το μέλλον μου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μένα. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πάντα υπάρχουν πράγματα με έναν προπονητή. Είμαι συνηθισμένος σε αυτά. Ο πρόεδρος με στήριξε και με στηρίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X