Δημητρούλιας: «Είχαμε παραπάνω εκνευρισμό από όσο έπρεπε»

Δημητρούλιας: «Είχαμε παραπάνω εκνευρισμό από όσο έπρεπε»
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ για την σημερινή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον εκνευρισμό και την έλλειψη συγκέντρωσης που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» μιλώντας στο e-handball.gr σχολίασε: «Μου άφησε κακή γεύση το ματς. Δεν ήμασταν καλοί. Ο Ολυμπιακός είχε την ενέργεια, φάνηκε στο γήπεδο να έχει υψηλότερο κίνητρο. Εμείς είχαμε πολλούς παίκτες με μέτρια ή και χαμηλή συγκέντρωση στη ροή του αγώνα. Πολύ εκνευρισμό, αυτή είναι η σωστή έκφραση, Υποπέσαμε σε πάρα πολλά λάθη και δεν είχαμε ρυθμό. Θεωρώ ότι στο ρυθμό έπαιξαν ρόλο και οι ποινές του Πλάθα γιατί βάρυνε η ομάδα στην επίθεση. Η αντίδραση στην άμυνα μας έδωσε κάποιες κατοχές που δεν μπορέσαμε να τις τρέξουμε ικανοποιητικά. Η γενική εικόνα είναι ότι είχαμε παραπάνω εκνευρισμό από όσο θα έπρεπε για ένα τέτοιο ματς. Δεν μπορέσαμε ποτέ να βρούμε συγκέντρωση και να αποδώσουμε με τον τρόπο που συνηθίζουμε. Με διαφορά η απόδοση του Μπουκοβίνα έπαιξε ρόλο. Ο Μπουκοβίνας είναι παράδειγμα στην ομάδα. Πάντα είναι ο πρώτος που θα έρθει στο γήπεδο, θα κάνει όλα όσα πρέπει, είναι προσηλωμένος στον αντίπαλο και στο βίντεο και τέτοιοι αθλητές δεν γίνεται να μην αποδώσουν σε τέτοια ματς καθώς ζουν όλο το μήνα και όλη την εβδομάδα συγκεντρωμένοι σε τέτοια παιχνίδια. Στο τέλος της ημέρας με μια κακή εμφάνιση πήραμε ένα βαθμό, που στην πορεία μπορεί να είναι πολύ καθοριστικός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X