Με φοβερό Μπουκοβίνα, η νευρική ΑΕΚ χάρισε έναν βαθμό (18-18) στον Ολυμπιακό!

Με φοβερό Μπουκοβίνα, η νευρική ΑΕΚ χάρισε έναν βαθμό (18-18) στον Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε ..δώρο έναν βαθμό στον Ολυμπιακό παραχωρώντας ισοπαλία 18-18 !

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με κορυφαίο τον Πέτρο Μπουκοβίνα η ΑΕΚ έκανε …δώρο έναν βαθμό στον Ολυμπιακό παραχωρώντας ισοπαλία 18-18 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν νευρικοί, έκαναν πολλά εύκολα λάθη με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να «χτίσουν» μια διαφορά στο σκορ. Οι πολλές βεβιασμένες επιλογές στις επιθέσεις και το εύκολο πούλημα της μπάλας έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να παραμείνει μέχρι το τέλος στην διεκδίκηση της νίκης. Αποκάλυψη για την ΑΕΚ ο Αμπντεραχίμ Μπεριά ο οποίος κράτησε την ομάδα όρθια στην επίθεση όταν έδειχνε να μην μπορεί να βρει λύσεις για να διαπεράσει την άμυνα των «ερυθρολεύκων».

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι δυνατές άμυνες αλλά και τα πολλά λάθη ήταν το χαρακτηριστικό στοιχείο του αγώνα στα πρώτα λεπτά με αποτέλεσμα τα επίπεδα του σκορ να παραμένουν πολύ χαμηλά. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 με την ΑΕΚ να βρίσκει άμεσα απάντηση με Ουγκάλντε και Τζηρά ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό αλλά τα πολλά λάθη είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές χαμένες επιθέσεις. Ειδικά η ΑΕΚ φάνηκε σε πολλές περιπτώσεις να σπαταλάει τις επιθέσεις της δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους γηπεδούχους να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα ενός τέρματος και την «Ένωση» να ισοφαρίζει συνεχώς. Κορυφαίος για την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια στο πρώτο ημίχρονο ο Αμπεντεραχίμ Μπεριά ο οποίος πέτυχε τρία καθοριστικά τέρματα. Δύο σημαντικά γκολ σε ένα κρίσιμο σημείο πέτυχε ο Γιάννης Καλόμοιρος ισοφαρίζοντας και τις δύο φορές σε 6-6 και 7-7. Οι δύο ομάδες πήγαιναν γκολ -γκολ μέχρι το 9-9 όταν ο Πλάθα στο 26′ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του. Ακολούθησε ένα εξαιρετικό δίλεπτο με τρία σερί τέρματα για την ΑΕΚ που έκανε το 9-12. Και πάλι όμως τα εύκολα λάθη στην επίθεση έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να μειώσει σε 11-12 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Χαμένες επιθέσεις

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ανεβάζοντας ξανά την διαφορά της στα δύο γκολ. Με αποκάλυψη τον Μπεριά η «Ένωση» έγινε το 13-15 αλλά ακολούθησε ένα πολύ κακό δεκάλεπτο με πολλά λάθη και χαμένες μπάλες από τους «κιτρινόμαυρους». Σε συνδυασμό και με τις δίλεπτες των Μόγια και Ουγκάλντε ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 15-15 και πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ με 16-15 μετά από απίστευτο λάθος και χαμένη μπάλα της ΑΕΚ. Ο Μπεριά και πάλι ισοφάρισε σε 16-16 με τους γηπεδούχους να περνούν μπροστά ξανά με 18-17. Παρά τα πολλά λάθη της η «Ένωση» βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει και πάλι με πέναλτι 18-18. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν να μην έχουν καθαρό μυαλό στις οργανωμένες επιθέσεις κάνοντας πολλές βεβιασμένες επιλογές. Το σουτ του Λέμος απέκρουσε ο Κοτανίδης και στην τελευταία επίθεση νικήθηκε από τον εξαιρετικό Μπουκοβίνα με το 18-18 να είναι το τελικό σκορ.

Θυμηθείτε πως μετέδωσε το enwsi.gr την εξέλιξη του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X