Παίκτης Ανζέ για το πέναλτι της Παρί: «Βαρέθηκα το VAR, δεν ξέρουμε πως να το χρησιμοποιούμε»

Παίκτης Ανζέ για το πέναλτι της Παρί: «Βαρέθηκα το VAR, δεν ξέρουμε πως να το χρησιμοποιούμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά του VAR αλλά και των διαιτητών ξέσπασε μετά την ήττα της ομάδας του από την Παρί Σεν Ζερμέν ο κεντρικός αμυντικός της Ανζέ Ρομέν Τομάς σε δηλώσεις που έκανε.

Με 2-1 επικράτησε της Ανζέ για την 10η αγωνιστική της Ligue 1 η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επέστρεψε στις νίκες, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κιλιάν Μπαπέ στο 87΄, πέναλτι το οποίο προήλθε από χέρι που έκανε ο Καπέλ στο 84΄ μετά από κεφαλιά του Ικάρντι.

Η συγκεκριμένη φάση ελέγχθηκε από το VAR, με τον διαιτητή να υποδεικνύει μετά τον έλεγχο της το σημείο του πέναλτι. Μετά το τέλος του αγώνα, ο κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων Ρομέν Τομάς έσπευσε να διαμαρτυρηθεί έντονα. Ο ίδιος ξέσπασε κατά του VAR, αλλά και των διαιτητών για την απόφασή τους να καταλογίσουν το πέναλτι.

«Είναι απίστευτο, αυτό που συνέβη. Το να χάνεις με 2-1 εδώ (στο Παρκ Ντε Πρενς) δεν είναι κάτι για να ντρέπεσαι, αλλά με αυτόν τον τρόπο, απλά δεν είναι δυνατόν. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, δεν έχει νόημα αφού οι διαιτητές δεν θα αφιερώσουν χρόνο. Βαρέθηκα το VAR. Έχουμε ρίξει εκατομμύρια σε αυτό και δεν ξέρουμε καν πώς να το χρησιμοποιήσουμε.

Με ενοχλεί γιατί είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και αφοσιωμένος σε αυτό, προσέχω τι κάνω. Ο Ικάρντι κάνει φάουλ στην αρχή του παιχνιδιού, με τραβάει από το χέρι, πέφτω και στη συνέχεια αξιοποιεί στο έπακρο τη θέση του για να κερδίσει το πέναλτι. Είμαι απογοητευμένος. Πριν πάει να δει την οθόνη του VAR του εξήγησα και μου είπε ότι ελέγχθηκε από τους ανθρώπους του VAR. Δεν είναι αλήθεια, είναι ψέμα!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X