Ο Γιαννίκης νιώθει δυνατός και αυτό είναι το πρώτο κέρδος

Ο Γιαννίκης νιώθει δυνατός και αυτό είναι το πρώτο κέρδος
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος αναλύει στο blog του στο enwsi.gr την πρώτη εικόνα του Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργύρης Γιαννίκης αμέσως μετά το ματς της ΑΕΚ στο Αγρίνιο είχε πάρει το «μήνυμα».

Λίγες ημέρες μετά ήταν προπονητής της. Το δούλευε μέρες στο μυαλό και στο πινακάκι του. Τώρα προετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι με τον Ατρόμητο αύριο στο ΟΑΚΑ και άπαντες αναμένουμε με ενδιαφέρον την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ και τα πρώτα στοιχεία που θα βάλει.

Ο ίδιος δείχνει δυνατός και αποφασισμένος. Δείχνει, δεν ξέρουμε αν θα είναι και πως θα καταλήξει όλο αυτό. Για το καλό της ΑΕΚ μακάρι να είναι και να πετύχει, διότι αυτές οι αντιποδοσφαιρικές (συνεχείς) αλλαγές ποδοσφαιριστών κάνουν κακό στην ίδια την ομάδα. Μία ομάδα που αδυνατεί να κρατήσει τα στελέχη που επιλέγει και αρέσκεται στο να φέρνει και να διώχνει. Σε αυτό έχει μεγαλύτερη άνεση.

Δεν πολυμιλάει ο Γιαννίκης, δεν λέει πολλά

Οι πρώτες εικόνες από τον Γιαννίκη, δείχνουν λοιπόν έναν προπονητή που νιώθει δυνατός, αυτοπεποίθηση για ότι έχει στο μυαλό του και με συγκεκριμένα στοιχεία προσπαθεί να περάσει στην ομάδα τις πρώτες αλλαγές. Δεν πολυμιλάει, δεν λέει πολλά, δεν θέλει να αναλώνεται σε πράγματα που δεν θα βοηθήσουν την ομάδα αλλά τον εαυτό του. Θέλει να γνωρίσει καλά την ομάδα του. Τους παίκτες, τα στελέχη, όσους συμπεριλαμβάνουν την καθημερινότητα του. Και αυτό ώστε να λειτουργεί και ο ίδιος προς όφελος της ομάδας. Μπορεί να μην έχει την λάμψη και το βιογραφικό που θα… ψαρώσει άπαντες εντός και εκτός ΑΕΚ, όμως ήρθε εδώ για να πάρει τη δουλειά, να δουλέψει με τον τρόπο του και να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Θα γίνουν και λάθη

Μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του κατανοώ ότι θα δω και έναν Γιαννίκη που θα κάνει και λάθη. Είμαι έτοιμος για αυτά. Ομως δεν είμαι έτοιμος να δεχθώ πράγματα που είναι στον τομέα ευθύνης του. Και εξηγούμαι… Μίλησε πολύ και ανέλυσε εκτενώς το επιθετικό πλάνο. Ανάπτυξη, αξιοποίηση χώρων και επιθετικό πρέσινγκ στο επιθετικό τρίτο. Δεν άκουσα πολλά για την αμυντική συμπεριφορά της ΑΕΚ συνολικά ως ομάδα. Ένα πρόβλημα που… κρατά από το καλοκαίρι του 2020 και πλήγωσε πολύ την ομάδα πέρυσι και φέτος. Και αυτό να πω την αλήθεια μου με προβλημάτισε, αλλά περιμένω να δω την πρώτη εικόνα για να κρίνω.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιαννίκης είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης, η ΑΕΚ έχει ανάγκη αποτελέσματα και επιτυχίες μετά το ναυάγιο των τριών τελευταίων ετών. Και αυτό το ναυάγιο καταπίνει κάθε 4-6 μήνες προπονητές…

ΥΓ: Για την ατάκα Μελισσανίδη περί Γιαννίκη τριετίας, δεν μπορείς να πεις πολλά. Και το σωστό είναι να μην πεις. Μιλά το παρελθόν και απαντά από μόνο του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X