ΑΕΚ: Η «μαγική» τριάδα που δοκιμάζει ο Γιαννίκης για τον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Η «μαγική» τριάδα που δοκιμάζει ο Γιαννίκης για τον Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο... επιθετικό πλάνο του Αργύρη Γιαννίκη για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αύριο στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ πλησιάζει και όλοι περιμένουν το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ θα βάλει πρώτη φορά τα «κιτρινόμαυρα» την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και θέλει τη νίκη για να αρχίσει ιδανικά την καριέρα του στην Ενωση. Οι προπονήσεις που έχει στη… πλάτη του δεν είναι πολλές καθώς βρίσκεται από τη Δευτέρα στα Σπάτα, ενώ όλοι οι διεθνείς (πλην του Στίβεν Τσούμπερ) επέστρεψαν την Τετάρτη.

Οσον αφορά στις δοκιμές του Ελληνογερμανού προπονητή, ενδιαφέρον παρουσιάζει η τριάδα που σκέφτεται να παρατάξει πίσω από τον σέντερ φορ. Εκεί, ο Γιαννίκης αναμένεται να κατεβάσει ό,τι πιο ποιοτικό διαθέτει.

Συγκεκριμένα, μια τριάδα αποτελούμενη από τους Στίβεν Τσούμπερ, Νόρντιν Αμραμπατ και Λιβάι Γκαρσία είναι αυτή που βρίσκεται στη κορυφή των πλάνων του Γιαννίκη. Ο πρώτος είναι μονίμως σε… φόρμα, ο Μαροκινός επέστρεψε από τον τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς με τη Λαμία, ενώ ο Γκαρσία δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματά του.

Ο Γιαννίκης το πιθανότερο είναι να πάει στο ματς με 4-2-3-1 και σέντερ φορ τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος έχει το σαφές προβάδισμα έναντι του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X