ΑΕΚ: Με τον κόσμο της για δυο στα δύο (18:45) κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Εικόνες από το Αίας Ευόσμου-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 18:45 τον ΠΑΟΚ στο κλειστό «Απ. Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα επί του Αίαντα στο πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ στο κλειστό «Απ. Κόντος στη Νέα Φιλαδέλφεια (18:45) για την 2η αγωνιστική της Volleyleague. Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη δούλεψε πολύ όλη αυτή την εβδομάδα και είναι αποφασισμένη να δώσει σήμερα το καλύτερο της εαυτό για να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη της απέναντι σε μια ομάδα με την οποία έχει ίδιους στόχους.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ αναμένουν τη στήριξη του κόσμου που καλείται να δώσει το «παρών» στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας.  Ο Κώστας Αρσενιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με την Καββαδία να προπονείται κανονικά. Έτσι, η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τις: Μπελιά, Κοσμά, Γεωργιάδου, Διώτη, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Βεργίδου, Γκουντιμένκο και Μπράουν.

Η Μαριάννα Μπελιά με δηλώσεις της στο aek.gr αναφερόμενη στο σημερινό παιχνίδι σχολίασε: «Αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ που είναι ομάδα μεγάλης δυναμικότητας, κάτι που έδειξε και πέρσι, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία. Θα είναι ένα ντέρμπι, ένα δυνατό παιχνίδι. Οφείλουμε και δουλεύουμε κάθε μέρα ξεχωριστά για να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για εμάς φέτος και μετά την εμφάνιση μας στην Θεσσαλονίκη με τον Αίαντα όπου ξεκινήσαμε την σεζόν με το δεξί, έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και με τον ΠΑΟΚ. Κρατάμε τον ρυθμό μας και αναμένουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι λόγω της πολύ μικρής χωρητικότητας του Κλειστού γυμναστηρίου «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ» στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε συνάρτηση με όλα όσα προβλέπονται από την ΚΥΑ, για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/10 στις 18:45, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, προτεραιότητα εισόδου, θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας (σ.σ. εισιτήριο διαρκείας του βόλεϊ ή VIP ALL SPORTS ή ALL IN ONE δηλαδή για όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής). Από εκεί και πέρα, θα διατεθεί έξω από το γήπεδο και ένας ελάχιστος αριθμός εισιτηρίων οικονομικής ενίσχυσης (καθώς και Καρτών Φίλου ΑΕΚ), μέχρι τη συμπλήρωση της επιτρεπόνενης χωρητικότητας.

 

Το πρόγραμμα της Volley League Γυναικών – 2η αγωνιστική

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Σαντορίνης, 18.00: Α.Ο. Θήρας – Ηλυσιακός Α.Ο.

Μαρκοπούλου, 18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου – Α.Ο. Λαμίας 2013

Μίκρας, 18.00: Α.Σ. Άρης – Α.Σ.Π. Θέτις

Ν. Φιλαδέλφειας «Απ. Κόντος», 18.45: Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ.

«Μ. Μερκούρη» Ρέντη, 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Π.Σ. Αίας

«Στ. Καλαϊτζής» Νέα Ερυθραία, 19.30: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες – Α.Ο.Φ. Πορφύρας

Άγιος Θωμάς Μαρούσι, 20.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X