Οι ιδιοκτήτες της Σίτι θέλουν να αγοράσουν και την Ντεν Χάαγκ στην Ολλανδία

Οι ιδιοκτήτες της Σίτι θέλουν να αγοράσουν και την Ντεν Χάαγκ στην Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ποδοσφαιρικός – επιχειρηματικός όμιλος που έχει τις μετοχές της Μάντσεστερ Σίτι, η City Football Group (CFG) βάζει μπρος το σχέδιο της, για να αγοράσει την Ντεν Χάαγκ, ομάδα από την δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Το έργο της «City Football Group» συνεχίζει να μεγαλώνει. Η επενδυτική εταιρεία, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ντεν Χάαγκ, η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η συμφωνία, τότε θα μιλάμε για μία ακόμα ποδοσφαιρική ομάδα που εντάσσεται στην «ομπρέλα» του City Football Group, του ποδοσφαιρικού επιχειρηματικού ομίλου, στον οποίο ανήκουν οι μετοχές της Μάντσεστερ Σίτι. Αυτή τη φορά, η επένδυση έγινε στην Ολλανδία.

Αυτή θα είναι είναι η δωδέκατη ομάδα στον κόσμο στην οποία το City Football Group αποκτάει μετοχές, μετά τις Zιρόνα (Segunda Division), Λόμελ Γιουναίτεντ (Β’ κατηγορία Βελγίου), Τρουά (Ligue 1) και φυσικά τη Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα στην Zιρόνα συνιδιοκτήτης με το CFG, είναι ο Πέρε Γκουαρδιόλα, αδερφός του Πεπ.

Οι υπόλοιπες ομάδες που έχει στην κατοχή της ανά τον κόσμο είναι οι: New York City, Yokohama F. Marinos, Melbourne City, Mumbai City, Mondevideo City Torque, Sichuan Jiuniu και Club Bolívar.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X