Καιρός σήμερα: Συνεχίζεται η κακοκαιρία – Πού θα πέσουν ισχυρές καταιγίδες

Καιρός σήμερα: Συνεχίζεται η κακοκαιρία – Πού θα πέσουν ισχυρές καταιγίδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραμένει βροχερός ο καιρός και σήμερα Σάββατο (16.10.2021) με ισχυρές καταιγίδες σε πολλές περιοχές.

Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία προβλέπονται λίγες τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους μέχρι το απόγευμα, στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα θα είναι ισχυρές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα φτάνουν από το μεσημέρι στα πελάγη τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα νότια.

Στην Αττική θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες, σταδιακή βελτίωση από νωρίς το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που τις πρώτες πρωινές ώρες είναι πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρά γρήγορα, θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή:newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X