Κακοκαιρία: Επελαύνει για τρίτη μέρα ο «Μπάλλος» -Που θα χτυπήσει το Σάββατο (VIDEO)

Κακοκαιρία: Επελαύνει για τρίτη μέρα ο «Μπάλλος» -Που θα χτυπήσει το Σάββατο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος», που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές τις προηγούμενες ώρες, κυκλοφοριακό χάος, πλημμύρες και διακοπές ρεύματος. Τα προβλήματα παραμένουν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ οι σφοδρές βροχοπτώσεις εξακολουθούν να δημιουργούν δυσκολίες.

Μάχη με την κακοκαιρία δίνει η Βόρεια Ελλάδα, με τη Θεσσαλονίκη να έρχεται αντιμέτωπη με σειρά προβλημάτων όπως διακοπές κυκλοφορίας σε κεντρικούς οδικούς άξονες. Κάτοικοι, παράλληλα, κινδύνευσαν από τις πλημμύρες, ενώ δεκάδες κλήσεις έλαβε η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς.

Μήνυμα από την Πολιτική Προστασία εστάλη, νωρίτερα, σε κατοίκους Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λαγκαδά και Βόλβης για να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.


Καταστροφές σημειώθηκαν στην Ηλεία, ενώ σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε ο Έβρος. Τα πιο σοβαρά προβλήματα ανέκυψαν στην Κέρκυρα, καθώς το νησί κόπηκε στα δύο.

Εξασθένηση των έντονων καιρικών φαινομένων αναμένεται, πάντως, τις επόμενες ώρες, ενώ το Σάββατο θα υπάρξουν λίγες τοπικές βροχές. Είναι, ακόμη, σημαντικό να επισημανθεί ότι σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, σε πολλές περιοχές της Αττικής το τελευταίο διήμερο έπεσαν πάνω από 170 χιλιοστά βροχής.

Ο καιρός το Σάββατο

Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία προβλέπονται λίγες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους μέχρι το απόγευμα, στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα φτάνουν από το μεσημέρι στα πελάγη τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα νότια.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X