Ιωνικός: Στην αποστολή ενόψει Παναθηναϊκού οι Λένις και Κάνιας

Ιωνικός: Στην αποστολή ενόψει Παναθηναϊκού οι Λένις και Κάνιας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (16/10, 20:30) ολοκλήρωσε με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης ο Ιωνικός. Αμέσως μετά οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την 22μελή τους αποστολή για το ματς.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται και τα ονόματα των Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και Ρεϊνάλντο Λένις, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν συμμετέχοντας στις τελευταίες προπονήσεις.

Αντίθετα, αναγκαστικά έμειναν εκτός ο τιμωρημένος Ντάλσιο (αποβλήθηκε κόντρα στη Λαμία), ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι (θλάση β’ βαθμού) -ο οποίος συνέχισε τη θεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί-, όπως φυσικά και ο Θεοδόσης Μαχαίρας (ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο).

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Λουάν, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Μπουένο, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπάσα, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X