Επιβεβαίωση enwsi.gr: Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Μπριάτκα!

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Μπριάτκα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Σλοβάκο διεθνή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Γιουράι Μπριάτκα. Η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Σλοβάκο εξτρέμ ο οποίος προορίζεται ως αντικαταστάτης του Χρήστου Κεδέρη για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Juraj Briatka. Ο 26χρονος (26/08/1995) διεθνής Σλοβάκος αριστερός εξτρέμ, ύψους 1.80 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

O Juraj ξεκίνησε την καριέρα του από την HK Topolcany με την οποία αγωνίστηκε και στα ευρωπαϊκά σαλόνια του EHF European Cup τη σεζόν 2014-15. Στην Topolcany έμεινε έως το 2020, όταν και πήρε μεταγραφή για την ΗΚ Hlohovec. Ακολούθησε η HC SPA Bojnice, πριν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας, τιμώντας τα χρώματα της χώρας του.

Mετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Juraj Briatka δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως είναι η ΑΕΚ. Ανυπομονώ για την πρώτη μου συμμετοχή. Στόχος μου πάντα όταν αγωνίζομαι είναι να νικάει η ομάδα και η ΑΕΚ καλύπτει αυτή μου τη φιλοδοξία, γιατί είναι ομάδα με πνεύμα νικητή. Θα δώσω κι εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου, τον καλύτερο μου εαυτό για να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας».

Juraj, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X