Γαλλία: Ο Μακρόν κάνει δώρο στον Πάπα μια φανέλα του Μέσι

Ρεκόρ τηλεθέασης στην Ισπανία στο ντεμπούτο του Μέσι με την Παρί (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα… ποδοσφαιρικό δώρο, που δεν θα είναι άλλο από μία φανέλα του Λιονέλ Μέσι θα κάνει δώρο στον Πάπα, κατά την επίσκεψη του στο Βατικανό ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν Καστέξ.

Την ερχόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, ο Ζαν Καστέξ θα επισκεφθεί το Βατικανό. Και σύμφωνα με την παράδοση που συνοδεύει τις επίσημες επισκέψεις, θα πρέπει να δώσει ένα δώρο στον Πάπα.

Έτσι λοιπόν, ο Γάλλος πρωθυπουργός επέλεξε να προσφέρει στον προκαθήμενο της καθολικής εκκλησίας μια φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν με την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι, καθώς κι ένα αντίγραφο της πρώτης έκδοσης της Παναγίας των Παρισίων, του Βίκτορος Ουγκώ.

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι γνωστός ένθερμος φίλαθλος του ποδοσφαίρου και, ως Αργεντινός, έχει κάθε λόγο να εκτιμά πολύ τον Λιονέλ Μέσι.

Χαρακτηριστική της αγάπης που τρέφει ο Πάπας για τον διάσημο συμπατριώτη του είναι η τοποθέτησή του το 2019, όταν δήλωσε πως δεν ενοχλήθηκε από τις συγκρίσεις μεταξύ του παίκτη και του Θεού, που έγιναν από κάποιους ποδοσφαιρόφιλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X