ΑΕΚ: Ανανέωση συνεργασίας με τον Κώστα Λαγογιάννη στο πινγκ πονγκ!

ΑΕΚ: Ανανέωση συνεργασίας με τον Κώστα Λαγογιάννη στο πινγκ πονγκ!
Photo Credits: INTIME

Ο έμπειρος αθλητής θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει για μια ακόμη φορά ο Κώστας Λαγογιάννης. Ο έμπειρος αθλητής θα ενισχύσει και τη νέα σεζόν το τμήμα πινγκ πονγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Λαγογιάννη. Ο 40χρονος (15/04/1981) δεξιόχειρας αθλητής, που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην κατάκτηση των δύο σερί Πρωταθλημάτων, θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο.

Ο Κωνσταντίνος Λαγογιάννης στις δύο Πρωταθληματικές χρονιές της ΑΕΚ σημείωσε 35 νίκες σε 45 αγώνες και 1 νίκη σε 1 αγώνα διπλού, ενώ φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και την περασμένη αγωνιστική περίοδο η οποία και διακόπηκε λόγω της πανδημίας. Αποτελεί τον ρέκορντμαν σε κατακτήσεις Ομαδικών Πρωταθλημάτων Α1 Εθνικής Κατηγορίας, έχοντας συνολικά 14, 12 με τον ΑΣ Πέρα και 2 με την ΑΕΚ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Κωνσταντίνος Λαγογιάννης δήλωσε στο aek.gr: «Μία καινούρια χρονιά ξεκινάει. Η ΑΕΚ με όποια σύνθεση και να παίζει κυνηγάει υψηλούς στόχους. Θα δώσω και εγώ και όλα τα παιδιά τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να σταθούμε στο ύψος και των περασμένων ετών και των επιτυχιών. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοί και να πετύχουμε και αυτή τη σεζόν».

Κωνσταντίνε, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X