Γιαννίκης: Το στοίχημα με τα μπακ της ΑΕΚ

Γιαννίκης: Το στοίχημα με τα μπακ της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο σχέδιο του νέου προπονητή της ΑΕΚ έχουν περίοπτη θέση τα ακραία μπακ και τώρα θα κριθούν πολλά για τους «κιτρινόμαυρους»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα αποκαλυπτήρια του, ο Αργύρης Γιαννίκης ήταν ξεκάθαρος: «Στη φιλοσοφία μου, περιλαμβάνεται η γρήγορη ανάπτυξη του παιχνιδιού, η αξιοποίηση χώρου, η ένταση, το πρέσινγκ. Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν φανταστική ποιότητα που μπορούν να τη βγάλουν στο γήπεδο και διαθέτουν στοιχεία για να παίξουν οτιδήποτε».

Είναι δεδομένο πως πολλά θα αλλάξουν στην ΑΕΚ άμεσα. Είναι δεδομένο επίσης, πως πολλά θα κριθούν εν τέλει από την επάρκεια παικτών σε θέσεις κλειδιά, όπως φαίνεται να είναι τα ακραία μπακ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και στο μυαλό του νέου τεχνικού της Ενωσης.

Η ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι επιχείρησε ολική αλλαγή στα άκρα της, καθώς είχε διαπιστωθεί επί χρόνια πως ήταν αναγκαία η αναβάθμιση του επιπέδου των παικτών.

Διαβάστε περισσότερα για το στοίχημα του Γιαννίκη με τα μπακ της ΑΕΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X