Για επαγγελματική νίκη στο 3.55

Για επαγγελματική νίκη στο 3.55

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας και της Γερμανίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας και της Γερμανίας.

Αννόβερο – Σάλκε (19:30): Προσπαθεί να μαζέψει βαθμούς το τελευταίο διάστημα το Αννόβερο (2-1-1 στα τέσσερα πιο πρόσφατα) μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, όμως στην τελευταία συνάντηση «κόλλησε» στο 0-0 (εκτός) με τη Νυρεμβέργη. Είχε μερικές καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά ήταν απελπιστικά άστοχη (12 τελικές, μία στον στόχο) και αυτό την κράτησε μακριά από το τρίποντο. Χρειάστηκε τύχη για να αποσπάσει τον βαθμό. Αυτή τη φορά υποδέχεται τη Σάλκε, ενώ φέτος μπροστά στο κοινό της δεν είναι άτρωτη (2-0-2, 3-5 τέρματα).

Αννόβερο – Σάλκε (19:30): Η Σάλκε διανύει περίοδο φόρμας, φτάνοντας σε τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, με πιο πρόσφατη την πειστική εμφάνιση (και νίκη 3-0) κόντρα στην Ίνγκολσταντ. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας τι ακριβώς ήθελε από το παιχνίδι και με τέρμα στο πρώτο μέρος, πήρε προβάδισμα. Με δύο ακόμη τέρματα στην επανάληψη «κλείδωσε» το τρίποντο που τη φέρνει στην 4η θέση, τρεις βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Ζανκτ Πάουλι.

Αννόβερο – Σάλκε (19:30): Το Αννόβερο δεν τα πηγαίνει άσχημα τον τελευταίο καιρό, αλλά εμπιστοσύνη δεν εμπνέει. Αποφασισμένη το τελευταίο διάστημα η Σάλκε, δείχνει ικανή να φύγει με νίκη απόψε. Με το combo 2 & Under 3,5 να προκαλεί σε απόδοση 3.55 (Stoiximan) και εμείς να περιμένουμε μια νίκη λογικής 2-0 για τη φιλοξενούμενη, αξίζει ίσως να ρισκάρουμε και στο fun bet Σάλκε να κερδίσει με δύο γκολ ακριβώς στο 7.30 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Έιμπαρ – Αλμερία (22:00): Η Έιμπαρ δεν υποχρεώθηκε σε ήττα στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της στη Segunda Division (4-3-0), βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα σε όλα, στο ίδιο διάστημα. Βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, στοχεύοντας στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Πάλεψε σκληρά στα 2/3 του αγώνα με αντίπαλο τη Μιραντές, όμως κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά, δεχόμενη δύο γκολ. Έτσι, αρκέστηκε στον βαθμό (3-3) με γκολ στις καθυστερήσεις. Αυτό το αποτέλεσμα δεν αρκεί για να… σβήσει τις καλές εμφανίσεις της από την αρχή της σεζόν. Με επίθεση «φωτιά» (τουλάχιστον 3 γκολ ενεργητικό στα 3/4 πιο πρόσφατα) μπορεί να συνεχίσει αναπόσπαστη την πορεία της προς τις πρώτες θέσεις.

Έιμπαρ – Αλμερία (22:00): Η Αλμερία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-1-2 , επικρατώντας στις 3/4 πιο πρόσφατες συναντήσεις της. Βρήκε δίχτυα στα 8/9 φετινά παιχνίδια στη Segunda Division, επιβεβαιώνοντας ότι η επιθετική γραμμή της δεν πιάνεται! Μπορεί να παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στις καθυστερήσεις του αγώνα με αντίπαλο τη Λας Πάλμας, όμως το αποτέλεσμα κρίνεται άδικο αφού ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης. Έχει εντυπωσιάσει μέχρι ώρας και τώρα δοκιμάζεται σε καυτή έδρα κόντρα σε μια εξίσου έμπειρη ομάδα.

Έιμπαρ – Αλμερία (22:00): Η Έιμπαρ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ το ίδιο κάνει και η Αλμερία. Δεν αποκλείεται ο ρυθμός να ανέβει απότομα και έτσι το combo G/G & Over 3,5 στο 3.85 (Stoiximan) αποκτά αξία. Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Περιμένουμε μεγάλη μάχη με αρκετά τέρματα.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X