Ρεάλ Μαδρίτης: Ονειρεύεται... γαλλική παροικία με Εμπαπέ και Πογκμπά στην κορυφή της λίστας

Ρεάλ Μαδρίτης: Ονειρεύεται... γαλλική παροικία με Εμπαπέ και Πογκμπά στην κορυφή της λίστας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να αποχώρησε το καλοκαίρι από τον σύλλογο, όμως τα σχέδια για… γαλλική παροικία συνεχίζονται στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η προσθήκη του Εντουαρντό Καμαβινγκά φαίνεται πως ήταν απλώς ένα δείγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, αφού σύμφωνα με την Marca οι Μερένγκες έχουν βάλει στο στόχαστρο την απόκτηση ακόμη τεσσάρων Γάλλων παικτών ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πρώτο όνομα στη λίστα είναι φυσικά εκείνο του Κίλιαν Εμπαπέ ο οποίος δεν κατάφερε να έρθει από φέτος στη Μαδρίτη, όμως οι Ισπανοί δεν έχουν καταθέσει ακόμα τα όπλα. Αντίθετα με δεδομένο πως το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, η Ρεάλ ετοιμάζει τη νέα εκστρατεία της για να τον ντύσει στα λευκά και να θέσει οριστικό τέλος σε… σίριαλ πενταετίας.

Παρόμοια συνταγή μάλιστα αναμένεται να ακολουθήσει και για την περίπτωση του Πολ Πογκμπά που μένει ελεύθερος σε μερικούς μήνες και για την ώρα δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως σκοπεύει να ανανεώσει την συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Μαδριλένοι παραμένουν εδώ και χρόνια μεγάλοι φανς του 29χρονου μέσου και εφόσον δεν υπάρξει ανατροπή στις σχέσεις του με τους Κόκκινους Διάβολους, τότε θα ασχοληθούν εκ νέου με τον Γάλλο προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X