Συγκλονίζει ο Μότζι: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Συγκλονίζει ο Μότζι: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκλονίζει ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους και του ιταλικού ποδοσφαίρου, Λουτσιάνο Μότζι, ο οποίος με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχθηκε πως σκέφτηκε να αυτοκτονήσει, όταν ξέσπασε το «Calciopoli».

Ήταν το 2006, όταν η Γιουβέντους και ο Μότζι βρέθηκαν στην… πυρά. Καθημερινά έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας σκάνδαλα, με τον πανίσχυρο, τότε, ηγέτη της Γιουβέντους να κρίνεται ένοχος για δωροδοκία και απόπειρα χρηματισμού σε διαιτητές που διηύθυναν παιχνίδια της «Γηραιάς Κυρίας».

Ο Μότζι, λοιπόν, μίλησε σε ντοκιμαντέρ του Netflix για την υπόθεση που συγκλόνισε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μίλησε για την πίεση που ένιωσε. Αποκάλυψε την ντροπή που ένιωθε και τον έκανε να σκεφτεί ακόμη και την αυτοκτονία.

«Σκέφτηκα την αυτοκτονία τις πρώτες μέρες μετά την είδηση. Μόνο η πίστη στον Θεό με έσωσε», δήλωσε ο Λουτσιάνο Μότζι σε ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Bad Sport».

«Είχα γίνει στόχος όλων. Το σύστημα δεν υπήρχε, αλλά μόνο εγώ έπρεπε να πληρώσω» επέμεινε ο πρώην «ισχυρός άνδρας» της Γιουβέντους και του ιταλικού ποδοσφαίρου.

«Ντρεπόμουν να περπατήσω στους δρόμους και εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκτονίας, για να τερματίσω τα πάντα, ειδικά μετά τις πρώτες μέρες μετά την είδηση και τον μεγάλο σάλο των μέσων ενημέρωσης» συνέχισε ο Μότζι, ο οποίος ευχαρίστησε τον Θεό για την τεράστια δύναμη που του έδωσε.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X