Μενιάν: Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το 2022

Μενιάν: Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το 2022
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόβλημα στην Μίλαν με τον Μάικ Μενιάν, καθώς ο τερματοφύλακας της ιταλικής ομάδας αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση από το 2022.

Στο παιχνίδι της Μίλαν με την Λίβερπουλ, για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ο Γάλλος πορτιέρε αποκόμισε τραυματισμό στο χέρι του.

Ωστόσο, ουδείς τότε δεν είχε αντιληφθεί την σοβαρότητα του προβλήματος, με αποτέλεσμα ο Μενιάν να αγωνιστεί και στο επόμενο ματς της ομάδας του κόντρα στην Γιουβέντους, για το πρωτάθλημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι πόνοι στο αριστερό χέρι του να αυξηθούν και τελικά να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Γι’ αυτό και οι «ροσονέρι» προχώρησαν στην απόκτηση του 38χρονου τερματοφύλακα, Αντόνιο Μιράντε, για να καλύψει το κενό που θα αφήσει κάτω από τα γκολπόστ. Βέβαια, τα νέα δεν είναι ευχάριστα σε ό,τι αφορά τον χρόνο αποθεραπείας του Μενιάν, καθώς η Μίλαν κάνει λόγο για 10 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι το 2021 για τον 26χρονο τερματοφύλακα, έλαβε τέλος και πλέον κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει το πρώτο παιχνίδι του 2022, στις 6 Ιανουαρίου, με αντίπαλο τη Ρόμα στο Σαν Σίρο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X