Ποτσετίνο: «Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα ο Λεονάρντο όταν με ρώτησε αν θέλω Μέσι στην Παρί»

Ποκετίνο: «Δεν είμαι διατεθειμένος να μείνω, αν...»
Photo Credits: INTIME

Για το στόρυ της μεταγραφής του Μέσι στην Παρί μίλησε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποκάλυψε ότι ο Λεονάρντο τον είχε πάρει τηλέφωνο για να τον ρωτήσει αν θέλει το Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο Λεονάρντο με πήρε τηλέφωνο για να μου πει: ‘Υπάρχει πιθανότητα να υπογράψω τον Μέσι, σου αρέσει ή δεν σου αρέσει;’. Το καλό ήταν ότι με πήρε ο Λεονάρντο να με ρωτήσει (γέλια). Σκέφτηκα ότι ήταν αστείο. Μου είπε: ‘Υπάρχει πιθανότητα να έρθει ο Λίο τι νομίζεις; Ναι ή όχι; Να το ψάξω;’ (γέλια). Κάθε βράδυ ο Λεονάρντο με έπαιρνε τηλέφωνο για να μου εξηγήσει πώς ήταν η κατάσταση», δήλωσε ο προπονητής των Παριζιάνων σχετικά με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο τεχνικός της Παρί δεν έμεινε εκεί όμως, από τη στιγμή που ασχολήθηκε και με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί, λέγοντας:

«Θα πάρει την απόφαση που πρέπει να πάρει και ο σύλλογος θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να κρατήσει τον Κιλιάν, επειδή μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, 22 ετών και με μεγάλες δυνατότητες. Ποιος μπορεί να σκεφτεί ότι δεν θέλει να συνεχίσει εδώ για πολλά ακόμη χρόνια; Ο σύλλογος θα προσπαθήσει να τον πείσει και να τον παρασύρει στο να συνεχίσει εδώ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X