Πορτοσάλτε: «Δεν με νοιάζει αν με διέγραψαν»

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε! (ΦΩΤΟ)

Για τη διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ μίλησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αρης Πορτοσάλτε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόφαση της διαγραφής του από την ΕΣΗΕΑ σχολίασε ο Αρης Πορτοσάλτε μιλώντας για κατάντια του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων.

«Να πετάξω μία ατάκα. Μπορώ να δημοσιογραφώ δόξα τω Θεώ, να έχουμε υγεία, χωρίς να είμαι μέλος της Ενωσης Συντακτών. Υπάρχουν δημοσιογραφικά μαγαζιά όπως ο ΣΚΑΙ.

Είμαι μεγάλο θέμα. Σε μία απεργία διαφώνησα και εργάστηκα γιατί έχω το δικαίωμα», τόνισε αναφερόμενος στο λόγο για τον οποίο διεγράφη από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ και επειδή κάποιοι άνθρωποι παρασύρονται από αυτές τις ανοησίες: Είτε με διαγράψει, είτε δεν με διαγράψει η ΕΣΗΕΑ, δεν με αφορά καθόλου. Συνεχίζω κανονικά, απλώς δεν συνδικαλίζομαι. Θα ήθελα το συνδικαλιστικό μου όργανο να είναι σοβαρό όργανο. Δυστυχώς και η αριστερά και η δεξιά αριστερίλα κατάντησαν το σωματείο μας όπως είναι σήμερα», σχολίασε χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X