Μπαρτομέου σε Λαπόρτα: «Η Μπαρτσελόνα σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευσε να χρεοκοπήσει»

Μπαρτσελόνα: Πάνω από 16.500 οι υπογραφές για την απομάκρυνση Μπαρτομέου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον οικονομικό της ισολογισμό, για την σεζόν 2020-2021, ο οποίος θα τεθεί προς έγκριση από τα μέλη της στην ετήσια Γενική Συνέλευση στις 17 Οκτωβρίου παρουσίασε η Μπαρτσελόνα.

Εκτός όμως από αυτά παρουσιάστηκαν και τα αποτελέσματα, του οικονομικού ελέγχου που διενέργησε η Deloitte, τα οποία είναι αποκαρδιωτικά καθώς διαθέτει έξοδα πάνω από ένα δισεκατομμύριο για την σεζόν 2020-21, με το χρέος να ανέρχεται στα 673.000.000 ευρώ.

Ο Τζουάν Λαπόρτα έσπευσε να ασκήσει έντονη κριτική στην διοίκηση Μπαρτομέου, για την οικονομική κατάσταση, στην οποία και έχει περιέλθει ο σύλλογος της Καταλονίας. Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» σε μακροσκελή δήλωση που εξέδωσε έσπευσε να προστατεύσει τον εαυτό του και παράλληλα να απαντήσει στον Λαπόρτα, ενώ παράλληλα τον κατηγόρησε και για το τρέχον διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X