Καπράλος για το «Γ. Καραϊσκάκης»: «Δεν έχει πάρει τίποτα η ΕΟΕ από την συμφωνία-Περιμένουμε ποσοστό από τις εισπράξεις» (VIDEO)

Καπράλος για το «Γ. Καραϊσκάκης»: «Δεν έχει πάρει τίποτα η ΕΟΕ από την συμφωνία-Περιμένουμε ποσοστό από τις εισπράξεις» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΕΟΕ περιμένει να εισπράξει ένα ποσοστό από τα έσοδα του «Γ. Καραϊσκάκης» σύμφωνα με την σύμβαση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το «Γ. Καραϊσκάκης» και τα έσοδα που πρέπει να δοθούν στην ΕΟΕ, μίλησε ο Σπύρος Καπράλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, μιλώντας στην ΕΡΤ3 ανέφερε πως σύμφωνα με την σύμβαση που έχει υπογραφεί για την παραχώρηση του γηπέδου στον Ολυμπιακό, ως ιδιοκτήτρια του γηπέδου θα πρέπει να λαμβάνει ένα ποσοστό από τα έσοδα, από το 2019.

Βεβαίως η ΕΟΕ δεν το έχει πιέσει το θέμα καθώς λόγω της πανδημίας οι αγώνες πέρυσι γίνονταν με κλειστές κερκίδες, ωστόσο φέτος θα κινηθούν ώστε να πάρουν από το κράτος αυτά που προβλέπονται βάσει της σύμβασης.

«Το γήπεδο ανήκε στην ΕΟΕ. Με απόφασή της προκειμένου να γίνουν οι τελικοί του ποδοσφαίρου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η ΕΟΕ το παραχώρησε στην κυβέρνηση κι αυτή από την μεριά της στον Ολυμπιακό για 49 χρόνια. Τότε το γήπεδο θα επανέλθει στην ΕΟΕ. Ετσι προβλέπεται από την σύμβαση» ανέφερε αρχικά ο κ. Καπράλος.

«Δεν παίρνει τίποτα η ΕΟΕ από την συμφωνία, αλλά προβλεπόταν από το κράτος ότι η ΕΟΕ μετά το 15ο χρόνο θα παίρνει ένα ποσοστό των εισπράξεων του σταδίου (σ.σ.: το 15ο έτος ήταν το 2019). Βεβαίως ήταν μια χρονιά που δεν υπήρξαν εισπράξεις πέρυσι λόγω πανδημίας, αλλά είναι κάτι που έχουμε ζητήσει από τον υφυπουργό Αθλητισμού ώστε όπως γινόταν παλιά, όταν έπαιρνε ένα ποσοστό η ΕΟΕ από τα έσοδα του σταδίου που το χρησιμοποιούσαν Ολυμπιακός και Εθνικός, θέλουμε να πιστεύουμε ότι το ποσοστό αυτό θα το δώσει το κράτος στην ΕΟΕ για την ολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X