Ρόδος: Ερευνάται η σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού (VIDEO)

Ρόδος: Ερευνάται η σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Από τις Έξι», η μητέρα αντιμετωπίζει σοβαρά νοητικά προβλήματα γι’ αυτό και οι ηλικιωμένοι γονείς της είχαν αναλάβει την ανατροφή τόσο της 8χρονης όσο και των δύο μικρότερων αδελφών της.

Το παιδί, το οποίο επίσης αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, πηγαίνει σε ειδικό σχολείο στη Ρόδο, ενώ οι γονείς της 8χρονης είναι σε διάσταση, με τον πατέρα της να λείπει καθώς εργάζεται ως ναυτικός. Τον περασμένο Απρίλιο η μητέρα έφερε στον κόσμο ένα μωρό με τον Ρομά σύντροφο της το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησαν να πουλήσουν κάτι το οποίο απετράπη. Μόλις αυτή η πληροφορία έφτασε στις αρχές ξεκίνησαν να παρακολουθούν την οικογένεια οι κοινωνικές υπηρεσίες του νησιού. Πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε την μικρή και τα δυο της αδέλφια, η θεία της η οποία φωτογράφισε τη μικρή με το κινητό της, να έχει σημάδια στο σώμα της.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X