Πολύνεκρη επίθεση στη Νορβηγία: Εκτελέσεις με τόξο και βέλη

Πολύνεκρη επίθεση στη Νορβηγία: Εκτελέσεις με τόξο και βέλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν από έναν άνδρα που χρησιμοποιώντας ένα τόξο και βέλη εξαπέλυσε επιθέσεις στην νορβηγική πόλη Κόνγκσμπεργκ. Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη τόνισε η αστυνομία, χωρίς προς το παρόν να γνωστοποιήσει στοιχεία της ταυτότητας του.

Το κρατικό κανάλι NRK μετέδωσε αργά το βράδυ ότι τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι είναι νεκροί, ωστόσο η Νορβηγική Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επίσημη ανακοίνωση.

Πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο δράστης ξεκίνησε την επίθεση μέσα στο σούπερ μάρκετ Coop Extra και συνέχισε μέσα στην πόλη. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο TV2, ο άνδρας έφερε πάνω του επίσης ένα μαχαίρι και άλλα όπλα.

Ο διοικητής της Αστυνομίας, Ειβιντ Αας, δήλωσε ότι «πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει και πολλοί είναι τραυματισμένοι», χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον ακριβή αριθμό των θυμάτων. Έκανε πάντως λόγο για αρκετά σημεία όπου διαπράχθηκε έγκλημα, επισημαίνοντας ότι έχει αποκλειστεί μια μεγάλη περιοχή και δόθηκε εντολή στους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X