Μελισσανίδης στους παίκτες: «Συνεχίζω να σας πιστεύω, δεν άλλαξε τίποτα»

Μελισσανίδης στους παίκτες: «Συνεχίζω να σας πιστεύω, δεν άλλαξε τίποτα»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ για τον Αργύρη Γιαννίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήθελε να βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα, όταν θα πήγαινε ο ίδιος για να τους παρουσιάσει τον νέο τους προπονητή, τον Αργύρη Γιαννίκη. Και αυτό έκανε την Τετάρτη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στην ομιλία του στους παίκτες στα αποδυτήρια του προπονητηρίου στα Σπάτα επεσήμανε ότι ο Γιαννίκης είναι ένας προπονητής με τον οποίο η διοίκηση οραματίζεται να τον διατηρήσει στον πάγκο της για τα επόμενα τρία χρόνια.

Δίνοντάς του έτσι το χρίσμα του τεχνικού που θα κοουτσάρει την ΑΕΚ στο πρώτο της παιχνίδι στην «OPAP Arena».

«Θέλω να ξέρετε πως παρά την αλλαγή του προπονητή, δεν έχει αλλάξει κάτι. Συνεχίζω να σας πιστεύω πάρα πολύ. Προχωράμε μια γροθιά όλοι μαζί. Ο Γιαννίκης είναι ο νέος σας προπονητής. Κακώς γράφτηκε πως θα είναι μόνο για ένα εξάμηνο. Είναι για μια τριετία» ήταν μερικά από τα λόγια που είπε ο Μελισσανίδης τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με αφορμή την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV για την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X