Γιακουμάκης: Η «μουρμούρα» των οπαδών της Σέλτικ και η στήριξη από τη... Φένλο

Γιακουμάκης: Η «μουρμούρα» των οπαδών της Σέλτικ και η στήριξη από τη... Φένλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μουρμούρα» στις τάξεις των οπαδών της Σέλτικ για τον Γιακουμάκη. Τον στήριξε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Φένλο, Σταν Φαλξ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται σχεδόν δύο μήνες στη Σκωτία και τη Σέλτικ, ωστόσο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα σε κάποιο παιχνίδι. Υπάρχει «μουρμούρα» ειδικά στις τάξεις των οπαδών των «Κελτών» για τον Έλληνα διεθνή, ωστόσο ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Φένλο, Σταν Φαλξ έσπευσε σε συνέντευξή του στους «Evening Times» να του πλέξει το εγκώμιο και να τον καλύψει πλήρως τονίζοντας πως θα προσφέρει αυτά που μπορεί, όπως έκανε στην Ολλανδία.

Ο Φαλξ, μάλιστα, αναφέρθηκε στην περίοδο πριν τον αποκτήσει η Φένλο. Μίλησε για ένα ματς που τον είχε δει στην Πολωνία και αυτό που τον οδήγησε στο συμπέρασμα πως η Φένλο θα πρέπει να τον αποκτήσει. Ενώ για το τέλος, άφησε να διαφανεί η βεβαιότητα πως ο Έλληνας άσος θα πετύχει.

«Πριν πάω στην Πολωνία για να τον δω, είχα δει μερικά από τα παιχνίδια του στο WyScout και είδα ότι δεν τα παρατάει ποτέ. Συνέχιζε να τρέχει και να παλεύει. Δεν χρειαζόταν τόσες πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν το είδα αμέσως στο παιχνίδι στην Πολωνία. Αυτό που ήταν ξεκάθαρο ήταν ο χαρακτήρας του. Λίγο πριν το ημίχρονο δέχθηκε μία αγκωνιά στο πρόσωπο και τον είδα να ματώνει. Νόμιζα ότι θα έμενε εκτός στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως δεν συνέβη κάτι τέτοιο, αγωνίστηκε κανονικά», είπε ο Φαλξ.

«Είμαι σίγουρος πως θα πετύχει στη Σέλτικ, οι φίλοι της ομάδας θα δουν σύντομα τον Γιακουμάκη της Ολλανδίας», κατέληξε.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X