Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Το μεγάλο φαβορί μετά την αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Το μεγάλο φαβορί μετά την αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά και η εσπευσμένη εισαγωγή της στον «Ευαγγελισμό» έπεσαν ως κεραυνός εν αιθρία στη Χαριλάου Τρικούπη. Κανείς από τους συνεργάτες της δεν είχε την εντύπωση ότι η υγεία της είχε επιβαρυνθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό που θα την οδηγούσε στο νοσοκομείο.

Η ίδια η κυρία Γεννηματά, λίγα λεπτά μετά την έκδοση του ανακοινωθέντος του «Ευαγγελισμού» το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσε ότι η κατάσταση είναι τέτοια που αποσύρεται από την κούρσα της ηγεσίας. «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ανέφερε η 56ετης πολιτικός.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X