Γουέμπλεϊ: Πολωνοί χούλιγκαν βοήθησαν τους Ούγγρους στα επεισόδια

Γουέμπλεϊ: Πολωνοί χούλιγκαν βοήθησαν τους Ούγγρους στα επεισόδια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έξι συλλήψεις, μια εξ αυτών για ρατσιστική επίθεση σε steward και αναφορά για εμπλοκή Πολωνών χούλιγκαν στα επεισόδια με τους οπαδούς της Ουγγαρίας στην εξέδρα των φιλοξενούμενων στο «Γουέμπλεϊ».

Στο πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ουγγαρία στο «Γουέμπλεϊ», το ενδιαφέρον όλων ήταν στραμμένο στα άγρια επεισόδια που ξέσπασαν στην εξέδρα των φιλοξενούμενων.

Οι Ούγγροι, όπως αναφέρουν τα βρετανικά Media, είχαν τη βοήθεια των Πολωνών χούλιγκαν που είχαν βρεθεί ανάμεσά τους και κατάφεραν προσωρινά ν’ απομακρύνουν τις δυνάμεις της Αστυνομίας, μέχρι να γίνει ρελάνς μαζί με τους stewars και να εκτονωθεί η κατάσταση.

Το γεγονός πως κατάφεραν να βρεθούν εντός γηπέδου Πολωνοί χούλιγκαν, έχει προκαλέσει ανησυχία στην FA ενόψει της επίσκεψης των Αλβανών στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα, αφού εκείνοι προκάλεσαν και την 20λεπτη διακοπή στο δικό τους ματς κόντρα στην Πολωνία, στα Τίρανα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X