Με τα γκολ στο 2.02

Με τα γκολ στο 2.02

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τη Serie A Βραζιλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τη Serie A Βραζιλίας.

Serie A Βραζιλίας, Ατλέτικο Μινέιρο – Σάντος (01:00): Με τον Χουλκ να την έχει πάρει από… το χέρι, επικράτησε εντός έδρας της Σεαρά με 3-1. Δύο γκολ του Βραζιλιάνου στο 32′ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ουσιαστικά «κλείδωσαν» το τρίποντο για την Ατλ. Μινέιρο. Στο δεύτερο μέρος έκανε διαχείριση της κατάστασης και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο 87′ ο Ντιέγκο Κόστα έβαλε και τρίτο γκολ, για να έρθει η μείωση στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-1. Είναι στο +11 από την 2η θέση, αλλά δεν μπορεί να εφησυχάζει, διότι η Φλαμένγκο έχει και δύο ματς λιγότερα, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Στην έδρα της μετράει 8 σερί νίκες, ενώ στα 5/6 τελευταία εξ αυτών δεν δέχθηκε γκολ.

Serie A Βραζιλίας, Ατλέτικο Μινέιρο – Σάντος (01:00): Επιτέλους αντέδρασε και πήρε σημαντική νίκη με 1-0 επί της Γκρέμιο εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική, που της έδωσε ανάσα στη βαθμολογία. Έχει μπλέξει με τα σενάρια παραμονής, καθώς είναι μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και ψάχνει σερί για να μπορέσει να ξεφύγει. Το ματς με τη Γκρέμιο ήταν εξαιρετικά κρίσιμο, καθώς έχουν τους ίδιους στόχους. Βέβαια, το τρίποντο ήρθε στις καθυστερήσεις του ματς. Ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από εννιά αγωνιστικές δίχως τρίποντο και ψάχνει βαθμούς και μακριά από την έδρα της, όπου κερδίζει δύσκολα.

Serie A Βραζιλίας, Ατλέτικο Μινέιρο – Σάντος (01:00): Η Ατλ. Μινέιρο είναι σε εκπληκτική κατάσταση, ειδικά στην έδρα της και απέναντι στη Σάντος έχει τον πρώτο λόγο. Δύσκολα θα ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα πάντως. Πάμε στοίχημα με το 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.00 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, ΗΠΑ – Κόστα Ρίκα (02:00): Ξημερώματα Πέμπτης διεξάγεται το παιχνίδι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα. Ένα σούπερ κρίσιμο παιχνίδι, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αν δούμε τη βαθμολογία στον όμιλο. Το Μεξικό είναι στην κορυφή με 11 βαθμούς, ακολουθούν ΗΠΑ και Παναμάς με 8, ο Καναδάς με 7, ενώ η Κόστα Ρίκα είναι στους 6.

Όλοι έχουν από πέντε αγώνες έως τώρα και απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε. Με το Μεξικό να έχει αποδείξει πως είναι η καλύτερη ομάδα, η Αμερική θεωρητικά είναι η δεύτερη πιο ισχυρή του ομίλου. Προέρχεται πάντως από ήττα με 1-0 από τον Παναμά, μια ήττα που στέρησε στις ΗΠΑ την ευκαιρία να είναι στην κορυφή.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, ΗΠΑ – Κόστα Ρίκα (02:00): Το ματς απέναντι στην Κοστα Ρίκα θεωρείται ματς… τελικός για τους Αμερικανούς. Must win για την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και τελευταία ευκαιρία για την Κόστα Ρίκα να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί από την προκριματική φάση.

Βρίσκω αρκετά ελκυστική την απόδοση που υπάρχει στο στοίχημα και αφορά τα γκολ. Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο, ανοίγει αρκετά τα παιχνίδια στην έδρα της η Αμερική, που έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Πάμε στοίχημα με over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.02 στο Pamestoixima.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X