ΑΕΚ: Σημαντική πρωτοβουλία Αγγελόπουλου - Αναλαμβάνει την μεταφορά στο γήπεδο των οπαδών που υπέστησαν ζημιές!

ΑΕΚ: Σημαντική πρωτοβουλία Αγγελόπουλου - Αναλαμβάνει την μεταφορά στο γήπεδο των οπαδών που υπέστησαν ζημιές!
Photo Credits: INTIME

Σημαντική κίνηση από την ΚΑΕ ΑΕΚ προς τους άτυχους φιλάθλους της

Σημαντική κίνηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου που δείχνει ότι θέλει να είναι κοντά στον κόσμο της για να λυθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα που δημιουργούνται, φροντίζοντας η ίδια την μεταφορά των οπαδών, που υπέστησαν ζημιές, στο γήπεδο.

Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το προηγούμενο Σάββατο, στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, σημειώθηκαν κάποια ατυχή περιστατικά. Κάποια αυτοκίνητα φίλων της ομάδας που ήταν παρκαρισμένα σε πάρκινγκ εκτός της περίφραξης του γηπέδου, υπέστησαν ζημιές.

Το enwsi.gr επικοινώνησε με την διοίκηση της ΑΕΚ για να τους ενημερώσει για το περιστατικό ώστε να μην ξανασυμβεί. Από την μεριά τους, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν γνώστες του συμβάντος, είχαν ήδη επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που είχαν υποστεί ζημιές και τους υποσχέθηκαν ότι μέχρι να επισκευάσουν τα αυτοκίνητα τους, θα φροντίσει η ΚΑΕ για την μεταφορά από το σπίτι τους στο γήπεδο και πίσω, ξεκινώντας από τον αγώνα με την Τρεβίζο. Μια κίνηση που δείχνει αναμφισβήτητα καλά αντανακλαστικά από τους ανθρώπους της ομάδας, και διάθεση για να λυθούν όλα τα προβλήματα που φυσιολογικά θα υπάρχουν τώρα στο ξεκίνημα του νέου γηπέδου.

Το εξωτερικό πάρκινγκ δεν είναι στην δικαιοδοσία της ομάδας αφού είναι δημοτικό και είναι στην ευθύνη της αστυνομίας να το προσέχει τις ώρες των αγώνων κάτι που δεν έγινε. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ θα ζητήσει την φύλαξη του ξανά, ώστε να μην υπάρχει φόβος για οτιδήποτε κατά την διάρκεια των αγώνων της ομάδας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X