AEK: Σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ για τα μέτρα ασφαλείας με τον Ατρόμητο-Σοβαρός κίνδυνος για κεκλεισμένων τα καπνογόνα!

AEK: Σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ για τα μέτρα ασφαλείας με τον Ατρόμητο-Σοβαρός κίνδυνος για κεκλεισμένων τα καπνογόνα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι δις υπότροπη για καπνογόνα και αν δεν προσέξουν οι οπαδοί με τον Ατρόμητο, κινδυνεύει για τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με τον Αργύρη Γιαννίκη στη τεχνική ηγεσία στρέφει την προσοχή της στον κυριακάτικο (20:30) ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Super League.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έγινε το πρωί της Τετάρτης ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ σχετικά με τη διοργάνωση του αγώνα, με το βάρος να πέφτει στη μεγάλη προσοχή που πρέπει να δοθεί ως προς τα μέτρα ασφαλείας, καθώς θα χρειαστεί ο κόσμος να έχει άψογη συμπεριφορά στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, διότι ελλοχεύει ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ είναι ήδη δις υπότροπη για καπνογόνα στα δύο πρώτα ματς με Ιωνικό και Λαμία και σε περίπτωση που συμβεί το ίδιο και με τον Ατρόμητο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τιμωρηθεί η ΑΕΚ ακόμα και με αγωνιστική κεκλεισμένων όπως συνέβη με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, τα ματς που ακολουθούν στο ΟΑΚΑ μετά τον Ατρόμητο είναι… καυτά με Αρη, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και δεδομένα η Ενωση θα χρειαστεί τον κόσμο στο πλευρό της.

Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ βρίσκονται στο… πόδι. Παράλληλα θα υπάρξουν επαφές και με τους οργανωμένους, ενώ θα υπάρξουν και συστάσεις τις επόμενες μέρες προς τον κόσμο για να μην συμβεί το παραμικρό.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X