
Η ΑΕΚ είναι δις υπότροπη για καπνογόνα και αν δεν προσέξουν οι οπαδοί με τον Ατρόμητο, κινδυνεύει για τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών
Η ΑΕΚ με τον Αργύρη Γιαννίκη στη τεχνική ηγεσία στρέφει την προσοχή της στον κυριακάτικο (20:30) ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Super League.
Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έγινε το πρωί της Τετάρτης ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ σχετικά με τη διοργάνωση του αγώνα, με το βάρος να πέφτει στη μεγάλη προσοχή που πρέπει να δοθεί ως προς τα μέτρα ασφαλείας, καθώς θα χρειαστεί ο κόσμος να έχει άψογη συμπεριφορά στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, διότι ελλοχεύει ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος.
Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ είναι ήδη δις υπότροπη για καπνογόνα στα δύο πρώτα ματς με Ιωνικό και Λαμία και σε περίπτωση που συμβεί το ίδιο και με τον Ατρόμητο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τιμωρηθεί η ΑΕΚ ακόμα και με αγωνιστική κεκλεισμένων όπως συνέβη με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα, τα ματς που ακολουθούν στο ΟΑΚΑ μετά τον Ατρόμητο είναι… καυτά με Αρη, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και δεδομένα η Ενωση θα χρειαστεί τον κόσμο στο πλευρό της.
Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ βρίσκονται στο… πόδι. Παράλληλα θα υπάρξουν επαφές και με τους οργανωμένους, ενώ θα υπάρξουν και συστάσεις τις επόμενες μέρες προς τον κόσμο για να μην συμβεί το παραμικρό.
Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News
- Η στήριξη και το ΟΛΟΙ να κριθούν!
- Σταμάτης Βούλγαρης: «Αν υπήρχαν social media το ’90 ούτε ο Μπάγεβιτς δε θα τη γλίτωνε» (VIDEO)
- Να μιλήσουμε λοιπόν για τον Αργύρη Γιαννίκη…
- Δέδας: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, φανταστικό αυτό που έχει χτίσει ο Μάκης Αγγελόπουλος -Ο Παππάς μαζί μου θα παίξει μεγάλο μπάσκετ» (VIDEO)
- Στοίχημα: Οι καλύτερες προτάσεις εδώ, στο betone

Τρέλα στο Instagram με τη γυναίκα του Παλάσιος – Πήγε για μπάνιο στη Βούλα και… άναψε φωτιές (ΦΩΤΟ)

Απολογήθηκε ο Μπέργκχαους για την γροθιά σε οπαδό της Τβέντε

Λαουτάρο Μαρτίνες: Παντρεύεται απόψε την εντυπωσιακή Αγκουστίνα (ΦΩΤΟ)

Άρης: Ανανεώνει και με Χριστοδουλόπουλο

Ολυμπιακός: Δίνει 2,7 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια στον Μιλουτίνοφ – Χρυσάφι από τη Βίρτους!