ΑΕΚ: Το πρώτο συμπέρασμα του Γιαννίκη

ΑΕΚ: Το πρώτο συμπέρασμα του Γιαννίκη
Photo Credits: INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει κατασταλάξει πως χρειάζεται δουλειά για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών της ΑΕΚ για να μην ξεμένουν από δυνάμεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πρώτες ώρες του Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ έχουν στραφεί σε δυο άξονες σε ότι αφορά τις προπονήσεις.

Οπως σας είπαμε και χθες ο πρώτος αφορά την τακτική, τον τρόπο με τον οποίον θα συνεννοούνται οι παίκτες και θα κινούνται μέσα στο γήπεδο και ο δεύτερος αφορά την φυσική κατάσταση.

Στην ΑΕΚ περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αλλά και δια γυμνού οφθαλμού εύκολα διαπίστωνε κανείς, πως η ΑΕΚ ήταν μια ομάδα που από ένα σημείο κι έπειτα «έσβηνε» μέσα στο γήπεδο.

Πριν ξεκινήσει να αναλύει οποιοδήποτε κομμάτι τακτικής είναι δεδομένο, πως ο Γιαννίκης θέλει να υπάρξει βελτίωση στην φυσική κατάσταση των παικτών. Η επιστροφή του Παναγιώτη Βούλγαρη στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, αποτελεί εγγύηση για την εξέλιξη της ομάδας στον τομέα αυτόν. Πολύ έμπειρος γυμναστής με διπλή θητεία στην ΑΕΚ κατά το παρελθόν, ξέρει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα και γνωρίζει πως να χειριστεί την κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για τις πρώτες εντυπώσεις του Αργύρη Γιαννίκη

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X