Κελάλης στο enwsi.gr: «Είπα στον Κεδέρη πως θα επιστρέψει δυνατός, θα σκοράρει και θα μου το αφιερώσει»

Κελάλης στο enwsi.gr: «Είπα στον Κεδέρη πως θα επιστρέψει δυνατός, θα σκοράρει και θα μου το αφιερώσει»
Photo Credits: INTIME

Ο γιατρός της ΑΕΚ που χειρούργησε τον Χρήστο Κεδέρη μίλησε στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Κεδέρης υποβλήθηκε χθες σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στο πόδι και μετράει ήδη αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία είχε την τύχη να έχει δίπλα του έναν διακεκριμένο επιστήμονα ο οποίος αποτελεί τον «κρυφό» ήρωα της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ. Ο γιατρός Γιώργος Κελάλης βρίσκεται στο πλευρό όλων των αθλητών της ΑΕΚ δίνοντας τους το σύνθημα για να ξεκινήσουν να μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση. Ο κ. Κελάλης χειρούργησε με επιτυχία τον Χρήστο Κεδέρη και το πρώτο που του είπε μετά την επέμβαση ήταν: «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός, θα σκοράρεις και θα μου το αφιερώσεις» και το πιστεύει ακράδαντα.

Μιλώντας στο enwsi.gr αναφέρθηκε στη νέα ατυχία που είχε η ομάδα χάντμπολ αλλά εξέφρασε την βεβαιότητα του πως και ο Κεδέρης θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, όπως έγινε με τον Νικολαϊδη, τον Ουγκάλντε, τον Πλάθα. Παράλληλα στάθηκε και στην σημασία που έχει για μια ομάδα να στηρίζει τον αθλητή της σε τέτοιους είδους τραυματισμούς.

«Το χειρουργείο του Χρήστου πήγε πολύ καλά, τώρα θα χρειαστεί αποκατάσταση για οκτώ μήνες και από τη νέα χρονιά θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει» ανέφερε αρχικά και αποκάλυψε και τα πρώτα λόγια που του είπε: «Βέβαια μίλησα με τον Χρήστο, του είπα θα επιστρέψει και αυτός όπως όλοι οι υπόλοιποι. Είναι ένα νέο παιδί, γερός θα κάνει μια καλή αποκατάσταση και θα είναι και πάλι έτοιμος για να παίξει στο επίπεδο που θέλει».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ένας αθλητής μετά από τέτοιου είδους τραυματισμούς που απαιτούν αποκατάσταση για μήνες ο κ. Κελάλης σχολίασε: «Χρειάζεται υπομονή. Ήδη από πριν το χειρουργείο τον ενημέρωσα ώστε να καταλάβει ότι δεν βιαζόμαστε να γυρίσει αλλά να γυρίσει γερός και υγιής».

«Η ΑΕΚ στηρίζει τους αθλητές της και αυτό είναι τεράστια υπόθεση»

Σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο για κάθε αθλητή το να έχει πίσω του έναν σύλλογο και ανθρώπους που τον στηρίζουν είναι ίσως το σημαντικότερο. Και η ΑΕΚ έχει αποδείξει πως ξέρει να είναι οικογένεια στα καλά αλλά και στα άσχημα.  «Είναι τεράστια υπόθεση αυτό. Είναι απίστευτο πόσο κοντά είναι η ΑΕΚ σε όσους έχουν τραυματιστεί.  Από τον πρόεδρο, τον γιατρό, τον προπονητή, τους συμπαίκτες. Ακόμα και οπαδοί μου έστελναν μήνυμα πρόσεξε μας τον Χρήστο».

Όσο για το ποια ήταν τα πρώτα του λόγια μετά το τέλος της επέμβασης ο γιατρός της ΑΕΚ ανέφερε: «Του είπα θα ξαναπαίξεις, θα γυρίσεις δυνατός θα σκοράρεις και θα μου το αφιερώσεις. Πρέπει να καταλάβουν και οι αθλητές πως οι τεχνικές και η φυσικοθεραπεία έχουν εξελιχθεί τόσο που μπορούν να επιστρέψουν το ίδιο δυνατοί σε πολύ πιο σύντομο διάστημα από παλαιότερα.  Το χειρουργείο που του έκανα, πριν τρία χρόνια δεν υπήρχε αυτή η τεχνική.

Είναι μια δύσκολη στιγμή για κάθε αθλητή, για το παρόν και το μέλλον του αλλά πλέον κανείς αθλητής δεν πρέπει να φοβάται ότι μια ρήξη θα του κόψει την καριέρα, αρκεί να είναι συνεπής στην αποκατάσταση και τις οδηγίες τις μετεγχειρητικές. Όλοι μπορούν να γίνουν καλά. Σε λίγα χρόνια και ο Χρήστος θα λέει ότι είχα πάθει χιαστό και τώρα είμαι μια χαρά. Φέτος η ομάδα θα προχωρήσει και θα του αφιερώσουμε τους τίτλους».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X