ΑΕΚ: Οι αριθμοί του αγώνα με Δούκα

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γ.Σ Σαλαμίνας
Photo Credits: INTIME

Τα στατιστικά που προέκυψαν από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Δούκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε με 31-22 του ΑΣΕ Δούκα και σημείωσε την 3η της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στον 1ο Όμιλο της Handball Premier. Με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, η «Ένωση» έφτασε έτσι τις 25 νίκες στο Πρωτάθλημα κόντρα στον Δούκα σε 40 αγώνες και τις 14 σε 23 αναμετρήσεις ως γηπεδούχος. Στα γκολ, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τα 1116 (626 εντός έδρας) με αντίπαλο τον Δούκα, ενώ η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων τα 987 (567 εκτός έδρας).

Όσον αφορά τους χειροσφαιριστές μας, ο Δημήτρης Τζηράς με τα 7 τέρματα που σημείωσε έφτασε τα 170 ως παίκτης της ΑΕΚ και ανέβηκε στην 20η θέση των κορυφαίων σκόρερς στην ιστορία του τμήματος.

Ακριβώς πίσω του βρίσκεται ο Ignacio (Nacho) Moya με 170 γκολ, καθώς κόντρα στον Δούκα σκόραρε 5 γκολ.

Ο Ignacio Plaza Jimenez με τα 2 τέρματα που πέτυχε, έμεινε μόνος του στην 42η θέση των all time scorers, αφήνοντας πίσω του τον Δημήτρη Κατσίκη (100).

Ο Patrick Lemos πέτυχε 1 γκολ, όμως ήταν αρκετό ώστε να «πιάσει» τους Milos Maximovic και Κώστα Κωνσταντίνου στα 94 τέρματα και την 44η θέση που μοιράζονται.

Τέλος, Sofiane Benjilali και Abderahim Berriah αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ, με τον δεύτερο μάλιστα να σημειώνει και 4 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X