Η «Βασίλισσα» βραβεύει τον Σεραφείδη: «Η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλα η Ιστορία της»

Η «Βασίλισσα» βραβεύει τον Σεραφείδη: «Η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλα η Ιστορία της»
Photo Credits: INTIME

Ο Στέλιος Σεραφείδης θα βραβευτεί από την ΚΑΕ ΑΕΚ

Ο Στέλιος Σεραφείδης θα τιμηθεί από την ΚΑΕ ΑΕΚ το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ώρα 20:00.

Η «Βασίλισσα», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, θα βραβεύσει τον πιστό οπαδό της Στέλιο Σεραφείδη στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Αρη για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλα η Ιστορία της…

Από το 2014 έως και σήμερα, η Διοίκηση της ΑΕΚ BC ανέλαβε το απόλυτο καθήκον να αναδεικνύει όλους όσοι με τη διαδρομή τους τίμησαν τα υψηλόφρονα του ενδόξου Σωματείου. Στο πλαίσιο αυτό η δημιουργία της ταινίας-έπος «1968», αλλά και οι λοιπές δράσεις, με αποκορύφωμα την απόσυρση της φανέλας του αειμνήστου αρχηγού, Γιώργου Αμερικάνου και του γίγαντα Γιώργου Τρόντζου.

Η ΑΕΚ BC αποφάσισε να βραβεύσει τον τιτανοτεράστιο ΣΤΕΛΙΟ ΣΕΡΑΦΕΙΔΗ.

Πιστός οπαδός της «Βασίλισσας», σταθερά στις εξέδρες όπου κι όταν αγωνιζόταν η Ομάδα μας, με αποκορύφωμα την εποχή, που αλλότριες δυνάμεις την «καταδίκασαν» ν’ αγωνίζεται στις χαμηλές κατηγορίες, συνοδοιπόρος στα χρόνια της Αναγέννησης επί διοικήσεων Αγγελόπουλου-Αλεξίου και εμπνευσμένος μύστης των ωραίων, των αγώνων, των ιδανικών μας.

Ο Στέλιος Σεραφείδης, εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΑΕΚ, «Σημαία» της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας και επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, θα τιμηθεί από την ΑΕΚ BC, στην αναμέτρηση με τον Άρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ώρα 20:00, στο νέο «Σπίτι» μας, στα Άνω Λιόσια.

Η δύναμη της «κιτρινόμαυρης» ψυχής του, μας εμπνέει, μας καθοδηγεί.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X