Μπαρτσελόνα: Επενδυτές την βοηθούν να αποκτήσει... τον Χάαλαντ

Ο Χάαλαντ αντέδρασε σε ελληνικό δημοσίευμα για σπατάλες στη Μύκονο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει τον Ερλινγκ Χάαλαντ και γι’ αυτό έχει την στήριξη από επενδυτές.

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε έχει ξεκαθαρίσει πως οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούν να αποκτήσουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Πράγματι η «Μπάρτσα» μόνη της δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια τόσο ακριβή μεταγραφή, όμως με τη συνεισφορά επενδυτών τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Από την πλευρά της η Μπορούσια Ντόρτμουντ κοστολογεί το επιθετικό της υπερόπλο με 75 εκατομμύρια ευρώ. Όπως αναφέρει η «Sport» η Μπαρτσελόνα έχει ακρετές προτάσεις από επενδυστικά funds, τα οποία προτίθενται να συνεισφέρουν οικονομικά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η «Μπάρτσα» έχει μερικά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού για την υπογραφή του Nορβηγού «killer», όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο πρόεδρος των Καταλανών, Χοάν Λαπόρτα έχει εξαιρετική σχέση με τον ατζέντη του Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα. Μάλιστα οι δυο πλευρές έχουν ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο της μεγάλης μεταγραφής.

Ακόμα ένα αβαντάζ της Μπαρτσελόνα είναι πως στο «Κάμπ Νόου» ο 21χρονος φορ θα είναι ο σταρ της ομάδας, ενώ στα άλλα κλαμπ θα μοιράζεται τα αποδυτήρια με αρκετά σπουδαία ονόματα. Δεδομένο το οποίο ενδέχεται να παίξει ρόλο στην τελική απόφαση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X