ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα Vintage Volley!

ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα Vintage Volley!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατέκτησε την 2η θέση στο Παγκόσμιο εργασιακό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο πανηγύρισε η ομάδα Vintage Volley της ΑΕΚ στο Παγκόσμιο Εργασιακό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη χώρα μας.

Οι «κιτρινόμαυρες» αντιμετώπισαν στο μεγάλο τελικό την ομάδα της Αστυνομίας στο Μπαλόνι του ΣΕΦ με την ομάδα μας να ηττάται με 2-0, αλλά για ακόμα μία φορά να κερδίζει το χειροκρότημα με την εξαιρετική της παρουσία. Σημαντικό να τονίσουμε είναι ότι η ομάδα της Αστυνομίας αποτελείται από αθλήτριες που αγωνίζονται σε ενεργά πρωταθλήματα.

Η αρχηγός της ΑΕΚ, Δέσποινα Ξανθάκου, δήλωσε στο aek.gr: «Με τη συμμετοχή αυτή στους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού δείξαμε ότι στοχεύουμε πάντα ψηλά. Δηλώνοντας συμμετοχή δε γνωρίζαμε ποιές ομάδες θα αντιμετωπίσουμε. Αν και η αποχή από τα γήπεδα και τις προπονήσεις λόγω της πανδημίας ήταν μεγάλη, καταφέραμε σε λίγο χρόνο να είμαστε σε φόρμα, να κάνουμε πολύ καλές εμφανίσεις και να φτάσουμε έως τον τελικό και τη 2η θέση. Εδώ επίσης θέλω να πω πως ήταν μοναδική εμπειρία να παρελαύνεις στο Καλλιμάρμαρο στην τελετή έναρξης αγώνων, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με τη σημαία της ΑΕΚ! Μόνο περηφάνια για την ομάδα μας για όλη αυτήν την προσπάθεια». «Η ΑΕΚ συγχαίρει τις αθλήτριές της για την εξαιρετική τους εμφάνιση, κρατώντας ψηλά για ακόμα μία φορά τη σημαία του Συλλόγου».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X