Γιαννίκης: Σαν να ήταν έτοιμος από καιρό

Γιαννίκης: Σαν να ήταν έτοιμος από καιρό
Photo Credits: INTIME

Απόλυτα έτοιμος και γνώστης προσώπων και πραγμάτων ο Αργύρης Γιαννίκης στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής πως ένας από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν την ΑΕΚ στην απόφαση να συνεργαστεί με τον Αργύρη Γιαννίκη ήταν η γνώση που είχε για την ομάδα αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Γιαννίκης παρακολουθούσε εδώ και καιρό στενά την ΑΕΚ και ήξερε άριστα όσα συμβαίνουν με την εικόνα της ομάδας, τις δυνατότητες των παικτών, τις αδυναμίες που εμφάνιζε η ομάδα ως σύνολο.

Επίσης, το πλεονέκτημα που έχει όντας Έλληνας και γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας είναι να γνωρίζει αρκετά καλά πρόσωπα και καταστάσεις που λειτουργούν γύρω από την ΑΕΚ.

Στην πρεμιέρα του στα Σπάτα εμφανίστηκε απόλυτα συνειδητοποιημένος για το που βρίσκεται και με ποιους θα έχει να κάνει από εδώ και πέρα, είχε απόλυτη γνώση των προσώπων που συνθέτουν την ΑΕΚ και του ρόλου που έχει ο καθένας γύρω από την ομάδα ενώ ήταν απόλυτα καταρτισμένος και σε ότι αφορά τα πρόσωπα και την ταυτότητα του κάθε ποδοσφαιριστή.

Δείτε περισσότερα για την πρεμιέρα του Αργύρη Γιαννίκη στα Σπάτα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X