Μοναδικός Μουρίνιο: Προετοιμάζει την Ρόμα για το ντέρμπι με την Γιουβέντους με drone (VIDEO)

Μουρίνιο: «Είμαι αρκετά μεγάλος για να αντιμετωπίσω τον Ρονάλντο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με drone προπονεί τους παίκτες της Ρόμα ο Ζοζέ Μουρίνιο, ώστε να τους δείχνει σε real time τα λάθη του.

Η Ρόμα την Κυριακή (17/10, 21:45) δίνει κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Γιουβέντους, μέσω του οποίου θα επιδιώξει την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να διατηρηθεί στις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή.

Γι’ αυτό και ο Ζοσέ Μουρίνιο, μαζί με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές των «τζιαλορόσι», προετοιμάζονται σκληρά για το εν λόγω ντέρμπι με τους «μπιανκιονέρι». Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται ότι έχει καθιερώσει πλέον τη χρήση drone στις προπονήσεις.

Σκοπός της καταγραφής της προπόνησης από drone είναι να μπορεί μεταξύ άλλων να επεμβαίνει σε πραγματικό χρόνο ώστε να διορθώνει ό,τι δεν του αρέσει στις προπονήσεις της ομάδας του.

Αλλωστε σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ξεκαθάρισε ότι η χρήση της τεχνολογίας είναι αποκλειστικά για λόγους δουλειάς και όχι διασκέδασης.

«Είναι ποδόσφαιρο, προπόνηση, δουλειά. Δεν είναι για να διασκεδάζουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο 58χρονος προπονητής.

Πηγή: Gazzetta

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X