Σορεντίνο για το ΑΕΚ-Μίλαν: «Θυμάμαι τα πάντα από εκείνο το βράδυ, ήταν το πιο σημαντικό ματς της ζωής μου»

Σορεντίνο για το ΑΕΚ-Μίλαν: «Θυμάμαι τα πάντα από εκείνο το βράδυ, ήταν το πιο σημαντικό ματς της ζωής μου»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο σπουδαίος Στέφανο Σορεντίνο για το ΑΕΚ-Μίλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O σπουδαίος Στέφανο Σορεντίνο μίλησε μεταξύ άλλων και για την αξέχαστη βραδιά και την ιστορική νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν, όπου  έκανε καταπληκτική εμφάνιση.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ τόνισε πως θυμάται τα πάντα από εκείνη τη νύχτα και το χαρακτηρίζει ως το σημαντικότερο ματς της καριέρας του.

Ο Στέφανο Σορεντίνο φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ από το έως 2005 έως το 2007 και έχει να θυμάται μία πλούσια και γεμάτη καριέρα στα γήπεδα της Serie A, όπου αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας της Τορίνο, της Παλέρμο και της Κιέβο Βερόνα, ενώ πέρασε και μία σεζόν στην Ισπανία με την Ουέλβα. Η τελευταία ομάδα στην οποία έπαιξε είναι η ιταλική Τσέρβο.

Ο Σορεντίνο για ΑΕΚ

Οσα είπε ο Στέφανο Σορεντίνο

Για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν με 1-0, στη φάση των ομίλων του Champions League τον Νοέμβριο του 2006, όπου είχε εξαιρετική απόδοση, έχοντας να αντιμετωπίσει τους τοπ σκόρερ των «ροσονέρι», Φίλιπο Ιντζάγκι και Κακά:

«Θυμάμαι τα πάντα από εκείνο το βράδυ, ήταν το πιο σημαντικό ματς της ζωής μου. Ο Πίπο Ιντζάγκι είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής και ήμουν καλός και τυχερός που δεν τον άφησα να παραβιάσει την εστία μου. Γνωρίζω τον Πίπο εδώ και χρόνια και η αλήθεια είναι ότι μετά το παιχνίδι μου έκανε πολλά κομπλιμέντα για την απόδοσή μου».

Διαβάστε περισσότερες δηλώσεις του Στέφανο Σορεντίνο για την Εθνική Ιταλίας και για την απόφαση να «κρεμάσει» τα γάντια του

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X