Πονταρίσματα βασισμένα στον τελικό της Εθνικής

Πονταρίσματα βασισμένα στον τελικό της Εθνικής

Οι σημερινές επιλογές της συντακτικής ομάδας του Betmarket.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο κουπόνι, με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και φυσικά τον μεγάλο τελικό της Εθνικής μας ομάδας στην Στοκχόλμη.

Να σημειώσουμε πως στο BetMarket.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

Προγνωστικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

Με αυτόν θα ξεκινήσουμε την σημερινή μας αναφορά, σε μία ομολογουμένως αμφίρροπη και πολύ δύσκολη σε εκτίμηση αναμέτρηση.

Η αναγκαιότητα της Εθνικής μας ομάδα για νίκη προδιαθέτει μία αναμέτρηση με αρκετές πιθανότητες για τουλάχιστον τρία τέρματα, αλλά η πρόσφατη εικόνα της Εθνικής μας στην Γεωργία και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε με έναν χαμηλότερου επιπέδου αντίπαλο μας «φρενάρει».

Ο Φαν Σχιπ ενώ προσπάθησε να δώσει έναν πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα, φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι είναι αρκετά δύσκολο να πάμε σε ένα άλλο μοτίβο παιχνιδιού απ’ αυτό που στην ουσία είμαστε… μαθημένοι να αποδίδουμε.

Ετσι, δεν αναμένουμε παρά την μεγάλη ανάγκη μας για νίκη να δώσει πιο επιθετικό τόνο σήμερα λόγω αυτού, αλλά θα πάει στην κλασική… συνταγή.

Εκεί, όμως που θεωρούμε ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες είναι στα κόρνερ. Οι Σουηδοί που θα παίξουν για τη νίκη που θα τους οδηγήσει στην πρώτη θέση, διαθέτουν ποιότητα ώστε να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ μας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει τους αμυντικούς μας να παραχωρήσουν κόρνερ, ενώ το… ταλέντο μας στην κόντρα επίθεση είναι και αυτός ένας παράγοντας που αυξάνει τις πιθανότητες σε τέτοιου είδους στοιχήματα.

Ένα ακόμα στοιχείο ήταν η αναμέτρηση του Ο.Α.Κ.Α, εκεί όπου είχαμε συνολικά 17 κόρνερ (8 για την Εθνική μας και 9 για τους Σουηδούς).

Το over9.5 προσφέρεται στο 2.00 από την Bet365, ενώ μπορούμε να κοιτάξουμε και λίγο υψηλότερα line, με πιο αυξημένο ρίσκο, αλλά και μεγαλύτερη απόδοση (over11.5 στο 3.75).

Στο Δανία – Αυστρία αξίζει το over σε τιμές αουτσάιντερ. Οι Δανοί σκοράρουν με άνεση εντός έδρας, έχοντας «ματώσει» τα δίχτυα 9 φορές στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους κόντρα σε Ισραήλ και Μολδαβία.

Οι Αυστριακοί δεν φημίζονται για την αμυντική τους συνοχή, δέχτηκαν 5 τέρματα στο Ισραήλ και ηττήθηκαν εντός έδρας από την Σκωτία πριν το 2-0 στην έδρα των Νησιών Φερόε. Διαθέτουν όμως επιθετική ποιότητα και μπορούν να απειλήσουν.

Betmarket Επιλογές:

Μονό Bet365:

12/10 – 21:45 – Σουηδία – Ελλάδα: over11.5 κόρνερ (3.75) με 10 μονάδες

Δυάδα Betshop:

12/10 – 21:45 – Σουηδία – Ελλάδα: over9.5 κόρνερ (1.96)

12/10 – 21:45 – Δανία – Αυστρία: over (1.99)

Στη δυάδα απόδοσης 3.90 ποντάρισμα 10 μονάδων.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X