Γιακίν για Τσούμπερ: «Δεν περίμενα ότι θα ήταν ξανά τόσο καλός-Του χρόνου θα παίξει σε άλλο πρωτάθλημα αν συνεχίσει έτσι»

Γιακίν για Τσούμπερ: «Δεν περίμενα ότι θα ήταν ξανά τόσο καλός-Του χρόνου θα παίξει σε άλλο πρωτάθλημα αν συνεχίσει έτσι»
Photo Credits: INTIME

Ο Ομοσπονδιακός Μουράτ Γιακίν αποθέωσε τον Στίβεν Τσούμπερ για τις εμφανίσεις του με ΑΕΚ και Εθνική Ελβετίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν, τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με την Εθνική Ελβετίας.

Ο διεθνής μέσος έχει ήδη 3 γκολ σε 5 ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ το Σάββατο σκόραρε και με τη χώρα του κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία.

Για την εξαιρετική κατάσταση του Τσούμπερ αναφέρθηκε χθες και ο Ομοσπονδιακός της Ελβετίας, Μουράτ Γιακίν, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Τσούμπερ θα παίζει σε καλύτερο πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν, αν συνεχίσει ανάλογες εμφανίσεις. Ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί από την ΑΕΚ, με την Ενωση να έχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι από την Φρανκφούρτη.

Ο Γιακίν για Τσούμπερ

Οσα είπε ο Μουράτ Γιακίν για τον Στίβεν Τσούμπερ

«Είναι ένας παίκτης που θέλει να παίζει. Το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να παρομοιαστεί με το τουρκικό. Δεν περίμενα ότι ο Στίβεν θα ήταν ξανά τόσο καλός. Δεν ανησυχώ για αυτόν. Θα παίξει σε διαφορετικό πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν αν συνεχίσει έτσι».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X