Σοκ για την Κύπρο του Κωστένογλου στο 90+8', ισοπαλία 2-2 με την Μάλτα (VIDEO)

Σοκ για την Κύπρο του Κωστένογλου στο 90+8', ισοπαλία 2-2 με την Μάλτα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά στη δεύτερη νίκη της στον 8ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, μετά το 1-0 επί της Σλοβενίας στις 30 Μαρτίου 2021, έφτασε απόψε (11/10) η Κύπρος στην «Αρένα» της Λάρνακας, ωστόσο, η Μάλτα και ο Ζαχ Μουσκάτ δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Νίκου Κωστένογλου να φτάσει στο «τρίποντο»… γοήτρου.

Ο 28χρονος αμυντικός των φιλοξενούμενων, Ζαχ Μουσκάτ ισοφάρισε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, για το τελικό 2-2, αποτέλεσμα που διατήρησε τους Κύπριους στην τελευταία θέση του γκρουπ με 5 βαθμούς, όσους έχει και ο σημερινός τους αντίπαλος.

Η ομάδα του Κωστένογλου, η οποία έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια από την περασμένη αγωνιστική, προηγήθηκε με τον Παπουλή στο 7΄, αλλά οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με τον Μουσκάτ στο 53΄.


Ο επιθετικός της Λουντογκόρετς, Πιέρος Σωτηρίου, στο 80΄ λεπτό της αναμέτρησης, μετά από ασίστ του Πίττα ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ένα λεπτό νωρίτερα στην θέση του Ανδρέου, έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους κι όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει, αλλά και πάλι ο Μουσκάτ στο 90΄+8 «τιμώρησε» την Κύπρο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X